Bianca Drăgușanu „a spart” 18.000€ pe o vacanță în Turcia! A închiriat o mega-vilă și am aflat cine o însoțește!

#Exclusiv Click!

Turcia este una dintre destinațiile de vacanță preferate de români în sezonul cald, dat fiind faptul că agențiile de turism oferă pachete foarte ieftine pentru sejururi de o săptămână și totul este inclus, de la mâncare, până la băuturi sau distracții.

Bianca Drăgușanu ne-a obișnuit cu alegerile sale luxoase în materie de vacanțe, dar ultima parcă le întrece pe toate. Fosta prezentatoare TV a plecat, „ca toți românii”, în Turcia, dar nu oricum, ci pe bani mulți! Foarte mulți! Dacă un sejur costă, în mod normal, 400-700 de euro, există și variante mai scumpe. Iar Bianca Drăgușanu nu putea să aleaga altceva decât... cea mai scumpă opțiune!

S-ar putea să te mai intereseze și:  Drăgușanca, mai fierbinte ca vara! Ridică gradele în termometre, cu cățelul în brațe!

Vedeta a ajuns să scoată din buzunar aproximativ 18.000 de euro, însă timp de o săptămână va fi tratată ca o regină, căci nici nu a vrut să ia în calcul o cameră normală de hotel și s-a cazat într-o vilă luxoasă, care dispune de facilități incredibile. Bianca Drăgușanu se bucură de un spațiu de 600 de metri pătrați care dispune de o piscină privată, terasă și balcoane, iar vedeta are propria-i saună, pe lângă SPA-ul existent în resort.

regnumcarya carya golf villa pool webp

Bianca Drăgușanu are tot ce și-ar putea dori, dar nu și pe Gabi Bădălău

Reprezentarea luxului și opulenței, așa putem descrie cea mai recentă vacanță a vedetei, în care se află, surprinzător, fără Gabi Bădălău! Bianca nu pierde timpul, chiar dacă relația dintre ea și fiul fostului ministru Niculae Bădălău nu stă pe roze. Pare-se că războiul e departe de a se opri, căci părinții se opun dramatic legăturii dintre ei doi, lucru care este deja bine cunoscut! Mai multe detalii, AICI.

Nu rata nici: Cât s-a schimbat Bianca Drăgușanu de la debutul în televiziune! Diva, campioana României la operații estetice

Gabi Bădălău nu pare să sufere prea mult din cauza pierderii (cel puțin temporare, căci bine știm frecvența împăcărilor dintre el și Bianca Drăgușanu), iar dovadă stau chefurile pe care le trage în sânul familiei. Și dacă tot familiile joacă un rol atât de important chiar și în viața lor de cuplu, nici Drăgușanca nu-și neglijează rudele, așa că sparge o grămadă de bani în companiei mamei sale, Madi, și a fiicei sale, Sofia, cărora le oferă numai condiții de top!

Drăgușanca îi calcă pe urme Claudiei Pătrășcanu

De ce spunem asta? Ei bine, după ce s-a cuplat cu tatăl copiilor artistei și a ținut relația ascunsă o bună perioadă de timp, pare-se că Pătrășcanu a servit drept sursă de inspirație pentru Bianca Drăgușanu și la capitolul vacanțe. Resort-ul ales de blondină este același în care Claudia Pătrășcanu a fost cazată în luna iunie a acestui an. V-am povestit și despre sejurul ei, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
podhoria Sursamonitorulneamt jpg
blog larics
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg