Drăgușanca, mai fierbinte ca vara! Ridică gradele în termometre, cu cățelul în brațe!

E mai fierbinte ca vara și mai aprigă ca Niagara! Pe oriunde trece, Bianca Drăgușanu întoarce capetele după ea ca după urs! Nu se știe acum dacă se întorc capetele după Bia, care debordează de sex-appeal în miezul verii, sau după cățelul Pufișor, vopsit roz! Noi, însă, după imaginile surprinse de paparazii Click!, zicem că Queen Bi ridică gradele în termometre! 

Bianca Dragusanu webp

Mai hot ca ea, nu e nimeni! Bianca Drăgușanu e din ce în ce mai sexy pe zi ce trece! Diva s-a tunat toată, din cap până în picioare, dar cu folos! Acum, se pare că diva a ajuns la cea mai bună versiune a ei din toate timpurile. 

Iată și: Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, îndrăgostiți și de nedespărțit!

Ce să mai, Bianca e bombă sexy, iar atunci când iese din casă, femei și bărbați, deopotrivă, se uită lung, lung după ea: înaltă, blondă, cu silicoanele din dotare, n-ai cum s-o ratezi!

Nu rata: Cât s-a schimbat Bianca Drăgușanu de la debutul în televiziune! Diva, campioana României la operații estetice

Zilele trecute, diva a fost surprinsă de către paparazzii Click! în timp ce ieșea val-vârtej din atelierul de rochii  pe care-l patronează de ani buni. Pesemne că între două vacanțe exotice, Bianca mai trage o fugă și pe la muncă, nu de alta, dar trebuie să arate cine e stăpânul.

Mai citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, apariția serii la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru!

Că vorbim de București sau Dubai, trebuie remarcat că Bianca Drăgușanu este o adevărată apariție. Oriunde te întâlnești cu ea, Bia e înțolită ca o divă. De această dată, vedeta și-a scos și silicoanele la înaintare, iar cățelul vopsit roz ținut subraț putem spune că îi “accesoriza” perfect ținuta! Cum a ieșit din atelier, Bianca s-a urcat în bolidul de 100.000 de euro și a demarat în trombă către casă, unde o aștepta nerăbdător iubitul ei, Gabi Bădălău, cu care tocmai ce s-a împăcat. 

Iată și: Gabi Bădălău reacționează cu iubire la adresa Claudiei Pătrășcanu

Reclamată la Protecția Animalelor pentru cățel!

Se știe că Bianca Drăgușanu (40 de ani) e mare iubitoare de animale, tocmai de aceea rar o vezi fără Chanel, cățelușul ei vopsit roz bombon. 

Queen Bi l-a adus în familia ei pe micuțul pomeranian alb în ianuarie 2021. A fost un cadou pentru fiica ei, Sofia, care i-a și găsit imediat un nume potrivit, Chanel, zis și Pufișor. Patrupedul e ca și stăpâna: stă mai mult pe la saloanele de înfrumusețare decât prin parcuri. 

Ce citit: Bianca Drăgușanu, lecție de viață pentru fiica Sofia: „Să se conformeze”

Bianca a ținut, recent, să-i vopsească roz lăbuțele, coada și urechile, la salon, așa că micuțul este și el acum o adevărată apariție. Patrupedul vopsit a atras atât de tare atenția încât vedeta s-a trezit, recent, că a fost reclamată la Protecția Animalelor. 

„În timp ce ieșeam de la medicul stomatolog, când eram în Timișoara, am văzut că mă sună un număr «Bună ziua, suntem de la Protecția Animalelor, știți aveți o reclamație». Și eu zic, da, ce fel de reclamație. 

Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul alb, i-ați vopsit codița și urechiușele roz. Ce naiba? Adică o neica nimeni în drum, care nu are viață, nu are ce să facă, s-a trezit ea să-mi facă reclamație. ”

Mai citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: „Știi bine ca iubita mea e smardoaică”

„Adică, nu l-am vopsit eu, l-au vopsit la salon cu vopsea organică, specială pentru căței, unde cățelul meu a fost tuns, unde a stat la spa și s-a răsfățat, cum poate această individă nu a fost în viața ei. 

Vă dați seama ce creier, ce om să suni, să spui că Bianca Drăgușanu are cățelul cu codița și urechiușele roz și că Protecția Animalelor trebuie sesizată.”, a anunțat blondina pe Instagram.

Wow: Bianca Drăgușanu, surpriză demnă de o prințesă, pentru fiica ei Sofia

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!


Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net