Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău, îndrăgostiți și de nedespărțit!

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au îngropat securea războiului și au revenit la sentimente mai bune. Au decis să marcheze împăcarea cu o escapadă pe litoral. Îndrăgostiții s-au fotografiat în ipostaze tandre și nu și-au putut dezlipi privrea unul de la celălalt. 

Bianca și Gabi s-au împăcat și par de nedespărțit
Bianca și Gabi s-au împăcat și par de nedespărțit

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează un cuplu de aproximativ doi ani, iar despărțirile și împăcările dintre ei sunt la ordinea zilei. Deși nu doar o singură dată s-au separat și au declarat că nu vor să se mai împace, se pare că cei doi amorezi nu pot sta departe unul de celălalt și își acordă mereu a doua, a treia, a patra șansă...

În prezent, Bianca și Gabi Bădălău au lăsat disputele la o parte și se bucură de mare și de nisipul fierbinte pe litoral. Îndrăgostiții s-au fotografiat în ipostaze tandre!

Citește și: Adio, Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu tună și fulgeră, după despărțire 

Un singur lucru este sigur, Bianca Drăgușanu radiază de fericire la brațul afaceristului, iar Gabi pare nespus de mândru să aibă alături o femeie atât de frumoasă cum este Bianca! 

În una dintre imagini, Bianca și Gabi Bădălău sunt îmbrăcați în ținute lejere, iar judecând după peisajul din spate se află într-un club. În altă poză, cei doi poartă ținute foarte elegante și par să fie echipați pentru o cină selectă. În toate cadrele, Bianca și Gabi zâmbesc și par fericiți! Să fi reușit să uite odată și pentru totdeauna motivele de dispută?

Vezi și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău

Bianca și Gabi, ceartă monstru din cauza unei petreceri a burlacilor 

În primăvară, Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani, iar Gabi Bădălău a fost cel care a pus la cale o petrecere pe cinste pentru divă. Ar fi scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro pentru întreaga distracție. La o lună de la eveniment, Gabi Bădălău a pășit însă strâmb și a supărat-o cumplit pe iubita sa, după ce a participat la o petrecere a burlacilor, stropită cu mult alcool și condimentată cu prezențe feminine provocatoare.

Bianca s-a despărțit de el și susținea că nu-și mai dorește împăcarea. Așa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum, supărarea a trecut, iar îndrăgostiții se afișează din nou braț la braț! 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net