Bădălău, uite ce-ai pierdut! Picioare lungi, trup de gazelă: Claudia Pătrășcanu a amețit turcii de tot

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău e mare amator de femei frumoase, iar Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, nu face excepție de la regulă! Focoasa brunetă se află în vacanță, în Turcia, alături de cei doi copii și chiar dacă este full-time alături de micuți, iată că part-time își permite să fie… model!

Claudia Pătrășcanu a postat o serie de imagini și videoclipuri din vacanța în care a plecat alături de cei doi băieți pe care îi are împreună cu Gabi Bădălău. Cei peste 100.000 de internauți care o urmăresc pe solistă au apreciat în număr foarte mare cele mai recente apariții ale sale, mai ales că bruneta a lăsat inhibițiile în România și s-a fotografiat în posturi care mai de care mai incitante.

Vezi și: Mama lui Bădălău a izgonit-o din casă pe Pătrășcanu cu copii cu tot: «Au fost momente de disperare»

Ținute sexy, costume de baie care încețoșează imaginația bărbaților și locații care-ți taie respirația sunt doar câteva dintre laitmotivele vacanței în care se află Claudia Pătrășcanu. Vedeta se răsfață zi de zi, într-un resort extrem de luxos, frecventat de multe dintre vedetele din România în ultimii ani.

Citește și:  Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia de Gabi Bădălău: „Știi bine ca iubita mea e smardoaică”

Claudia Pătrășcanu, mai sexy ca niciodată, în Turcia

Dimineața zilei de ieri a început pentru vedeta noastră într-un mod inedit, căci a luat micul dejun alături de băieții ei în piscină. Da, ați citit bine! Nu la piscină, ci direct în piscină, ca în Bali! Preparate de 5* au fost așezate pe o tavă plutitoare, iar Claudia Pătrășcanu și copiii ei s-au delectat cu toate bunătățile.

Claudia Patrascanu vacanta in Turcia cu copiii Regnum Carya (23) jpg

„Am avut un mare răsfăț. Copiii și-au dorit micul dejun în piscină, pe tava plutitoare. Foarte mult și foarte delicios. Acum să vedem ce spune cântarul, la finalul acestei vacanțe”, a dezvăluit artista, în dreptul imaginilor apreciate de peste 2.000 de persoane.

Cei trei au descoperit cel mai mare parc tematic din Turcia și apoi, după ce și-a etalat formele la soare, cântăreața a apelat la o sesiune de „cardio” prin shopping, semn că nu a „slăbit” doar ea, ci și cardul de credit!

„Cât de bine este să trăiești fără griji, gâduri prea multe, chiar și pentru o săptămână. Îmi încarc bateriile și revin pentru a-mi onora evenimentele”, a scris Claudia pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net