Scandalurile din showbiz. Imagini cu Bianca Drăgușanu snopită în bătaie. Cum o înjura Bădălău pe Andreea Mantea

Vedetele din România, cel puțin unele dintre ele, nu au mare noroc la capitolul dragoste. Dacă relațiile pornesc „cu dreptul”, așa cum spunem în popor, ajung să se încheie dezastruos, iar divele noastre sfârșesc înjurate, hărțuite și, din nefericire, în anumite cazuri snopite în bătaie.

scandaluri romania vedete batute jpg

Bianca Drăgușanu se numără printre româncele care nu au avut parte de liniște. A avut un trecut tumultuos și a fost la doar un pas de a rămâne fără un picior. Apoi, aproape și-a pierdut viața din cauza unui iubit pe care l-a avut pe când avea doar 20 de ani. Iubitul de atunci a devenit obsedat de ea și a ajuns să o abuzeze din toate punctele de vedere. Bianca a plecat să ducă gunoiul și dusă a fost: interlopul Coco Păun a găsit-o și a snopit-o în bătaie, până când a băgat-o în spital.

Citește și: Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: «Am fost prea fraieră, prea tolerantă»

Apoi, apropiații cuplului spuneau, pentru Cancan, că și Adrian Cristea i-ar fi aplicat o corecție agresivă fostei prezentatoare TV. „Prințul” ar fi fost atât de gelos încât, la un moment dat, în urma unei conversații purtate de Bianca la o oră târzie, a agresat-o. Alex Bodi, cel cu care s-a iubit înainte ca Gabi Bădălău să apară în viața sa, a recunoscut că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu. Fotografiile cu vedeta desfigurată au făcut înconjurul internetului la momentul respectiv.

Și Andreea Mantea a fost victima foștilor iubiți

Și că tot veni vorba despre Gabi Bădălău, trebuie să vă spunem că puțini sunt cei care își mai amintesc că s-a iubit, o perioadă scurtă de timp ce-I drept, cu Andreea Mantea. Imediat după ce prezentatoarea TV a fost înșelată de Ștefan Stan s-a aruncat în brațele afaceristului, care a agresat-o verbal. „Ești varză! Mă p*ș pe tine de nebună! Vai de capul tău de c*rvă”, ar fi spus Gabi Bădălău la momentul respectiv.

Vezi și: Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, ar fi bătut-o chiar atunci când era însărcinată cu băiatul lor. Apogeul a avut loc pe când era gravidă în 5 luni, când s-a plâns inclusiv apropiaților că nu mai suportă calvarul pe care îl trăiește din cauza bărbatului iubit. Andreea Mantea susține că a fost sechestrată de sportiv pentru a nu merge la poliție să îl denunțe.

Alexandra Stan, Ioana Filimon și Roxen întregesc lista

Cazul Alexandrei Stan a făcut înconjurul ziarelor de scandal și al televiziunilor, fiind extrem de mediatizat. Vedeta se bucura de un succes răsunător în momentul în care a avut loc tragedia, iar banii pe care îi primea erau insuficienți. Atunci și-a cerut drepturile iar fostul impresar, furios peste măsură, i-a aplicat o corecție soră cu moartea.

Nu rata: Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureau, bătută crunt! „Fostul meu soț era agresiv!”

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu spre părinţii mei şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul. Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug, cred că avea 80 la oră şi am tras de volan şi am încercat să trag frâna de mână că am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge. Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul şi şi-a oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii”, a declarat solista, pentru Știrile ProTV.

Ioana Filimon a fost umilită în cel mai crunt mod cu putință! După ce a aflat că partenerul o înșeală, a fost bătută și obligată să stea la aceeași masă cu amanta! Agresiunile fizice s-au transpus apoi pe plan verbal, iar bruneta a rămas cu traume din perioada respectivă.

Roxen, reprezentanta României la Eurovision din anul 2020, a reușit să obțină chiar și un ordin de protecție împotriva tânărului pe care îl iubea. Din nou gelozia a făcut încă o victimă: artista stătea pe telefon, iar bărbatul s-a enervat, crezând că vorbește cu cineva și a început să îi reproșeze diverse. Apoi, a început să o lovească puternic cu pumnii și palmele peste față, spate și torace.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net