Bahmuțeanu, bătută de iubitul grec?! A cerut ordin de restricție: «Am fost prea fraieră, prea tolerantă»

#Exclusiv Click!

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec, cântărețul grec Nikos Papadopoulos, s-ar fi terminat urât, cu scandal și violență!

cub adiana bahmuteanu Nikolaos Papadopoulos png

Recent, vedeta TV a cerut ordin de protecţie împotriva iubitului grec. Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul ar fi fost violent! Adriana Bahmuțeanu a solicitat, în urmă cu o lună, un ordin de protecţie provizoriu pe numele iubitului grec, după cum apare și pe portalul Ministerului de Justiție.

Surse din anturajul celor doi susţin că bărbatul ar fi devenit violent şi chiar ar fi agresat-o pe Adriana Bahhmuţeanu. Vedeta a cerut la acel moment un ordin de restricție împotriva bărbatului, valabil pentru cinci zile, după ce ar fi fost agresată de iubitul grec.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, cunoscutul interpret de muzică tradiţională Nikos Papadopoulos, a contestat, la rândul lui, decizia în instanţă şi a pierdut.

Ar putea să te intereseze și: Ce probleme de sănătate a avut fostul iubit al Adrianei Bahmuțeanu

Joi, 14 iulie 2022, a avut loc un nou termen în care au fost audiaţi patru martori aduşi de către solistul grec. Aceştia susțin că vedeta TV este cea care ar fi provocat scandalurile, dar şi că fostul ei iubit ar fi agresat-o fizic! Şedinţa a fost, însă, una secretă. Sentința apare pe portalul Ministerului de Justiție.

Citește și: De ce Adriana Bahmuțeanu nu a vrut să se căsătorească cu Nikos

Adriana Bahmuțeanu refuză să comenteze situația în care se află 

Conform Acces direct, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă pe 14 iulie la Tribunalul Sectorului 5, unde ar fi cerut o prelungire a ordinului de restricție pe care l-a primit în urmă cu o lună, când le-ar fi cerut ajutorul autorităților.

Contactată de Click!, Adriana Bahmuțeanu a refuzat să comenteze incidentul. „Haideți să o lăsăm așa, nu vreau să amplific povestea asta!”, a comentat Adriana Bahmuțeanu pe baza celor celor menționate anterior.

Vezi și: Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de Nikos 

Adriana și Nikos au avut o relație cu năbădăi

Adriana Bahmuțeanu (47 de ani) și Nikos Papadapoulos (44 de ani) se cunosc de patru ani. Anul trecut, vedeta a declarat, pentru Click!, ca nu îi mai surâde încă o căsătorie.

„Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?", a declarat atunci Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

În Iunie anul trecut, Adriana anunța că s-a despărțit de iubitul grec. Nu a spus însă care ar fi fost motivul separării. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net