INTERVIU Adriana Bahmuțeanu, detalii intime despre iubirea cu Nikos: "A fost lângă mine trup și suflet"

Ultima actualizare:
Nikos, iubitul vedetei
Nikos, iubitul vedetei

După 5 divorţuri şi o viaţă agitată alături de omul de afaceri Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu (46 de ani) şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele artistului grec, Nikolaos Papadopoulos (43 de ani). De cât timp sunt împreună, cum îşi descrie iubitul şi dacă se va căsători din nou sau nu, Bahmu a dat cărţile pe faţă, exclusiv pentru Click!

Click! Cum ai descrie relaţia cu iubitul tău, Nikos Papadopoulos?Adriana Bahmuţeanu: Avem o relaţie bună, consolidată, a trecut perioada aia de fluturaşi în stomac, de îndrăgosteală, suntem practic doi prieteni foarte buni, doi parteneri de viaţă, ne respectăm, ne iubim şi ştim foarte bine ce vrem unul de la altul, ce vrem de la relaţie şi cum ne dorim să ne trăim viaţa, deci practic noi suntem într-un parteneriat domestic foarte, foarte liniştit.

V-aţi mutat deja împreună? Noi ne-am mutat de mult împreună, nu de acum, ţi-am zis, inclusiv perioada pandemiei am petrecut-o împreună, fiecare şi-a făcut treaba pe care a avut-o. În plus eu nu am vrut să ne expunem public relaţia tocmai pentru  a nu îl expune pe Nikos unor  situaţii de scandal televizat sau de alte discuţii. El este artist, are o carieră frumoasă, nu am vrut să îl implic în viaţa mea  tumultuoasă. I-am şi explicat lucrul ăsta, că aş vrea să fim discreţi, a înţeles şi dacă nu era chestia cu  izolarea de la Techirghiol probabil nici  acum nu ar fi ştiut oamenii,  publicul larg, că noi suntem împreună...Este Nikos ce trebuie pentru tine? Eşti îndrăgostită, liniştită, fericită acum?Noi suntem două persoane mature, pe picioarele lor, doi oameni capabili să se descurce în viaţă, ne-am descurcat întotdeauna, avem  încredere în puterile noastre şi în primul rând în relaţia noastră care este una de prietenie, de amiciţie, de comunicare foarte bună, nu am ezitat niciodată să îi spun cum mă simt sau el să îmi spună cum se simte, în plus, ce mi-a plăcut la el foarte mult este faptul că îmi face complimente foarte des, adică şi când vorbim la telefon pe cameră, pentru că mă sună video, îmi spune cât sunt de frumoasă, chiar dacă abia m-am trezit dimineaţa din pat sau chiar dacă sunt ciufulită sau în pijamale, sau la bucătărie.  Şi eu îi spun lui la fel! Şi am constatat de fapt, viaţa mi-a demonstrat că în momentele cheie a fost lângă mine trup şi suflet. Anul trecut a trebuit să fac o operaţie şi a durat 6 ore, la Sanador. Iniţial trebuia să dureze două ore şi jumătate însă s-a prelungit pentru că au fost nişte complicaţii. Vreau să spun că Nikos a făcut potecă în acest spital, îl cunosc de la manager până la femeia de serviciu. Toată lumea m-a întrebat cine este grecul nebun care mai avea puţin şi intra în sala de operaţie. 

Adriana a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, cu care are doi băieți
Adriana a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, cu care are doi băieți

«Avem o relație solidă»

Copiii tăi îl cunosc pe Nikos? Se înţeleg bine?Am fost în vacanţe cu copiii, am fost în Grecia. Acum nu ştiu dacă cu pandemia asta vom putea merge. Copiilor le-a plăcut în Grecia foarte mult, le place mâncarea grecească, ştiu şi ei câteva  cuvinte în limba greacă. Cel mic a învăţat să facă Souvlaki şi când ne-am întors la Bucureşti s-a lăudat că a învăţat să facă Souvlaki în Grecia. Ne-ar plăcea să mai mergem în vacanţe împreună, mai ales că Nikos are şi el un băiat, este mai mare, are 20 de ani, dar e prieten cu copiii mei. Am fost şi la Slănic Prahova împreună toţi 5, ne-am mai plimbat şi ne-am înţeles excelent.

Te mai vezi căsătorită? În ceea ce mă priveşte, nu cred că un act de căsătorie mi-ar schimba cumva relaţia! Nu cred că actul ţine o căsnicie, ci parteneriatul domestic. Nu ştiu, habar nu am!  Nu m-am gândit dacă o să fac sau nu o nuntă sau să mă căsătoresc, dar oricum nu se poate cu această pandemiei. 

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana

Dacă vrei să faci o nuntă nu poţi să aduci doar 50 de persoane, în schimb la un spectacol, aduci 500. M-am gândit că dacă o mai ţine aşa mult cu starea de alertă, i-am şi zis lui Nikos că facem un spectacol în rolurile principale ginerele cu mireasa, naşul cu naşa, socrii, cine mai e pe-acolo şi facem spectacol cu 500 de oamnei, punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar de nuntă, să plătească oamenii bilet şi facem  nuntă-spectacol. 


    Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana
image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net