Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de iubitul grec! «Mie îmi plac relațiile monogame»

Ultima actualizare:

    Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit după trei ani de relațiefoto: arhiva personală
Adriana Bahmuțeanu și iubitul grec s-au despărțit după trei ani de relațiefoto: arhiva personală

Adriana Bahmuțeanu este din nou singură! Aflată în plin scandal cu Silviu Prigoană pentru custodia copiilor, Adriana Bahmuțeanu a anuțat că s-a despărțit de iubitul grec, Nikos Papadopoulos. „După atâția ani te plictisești de ciorba de acasă și vrei o prăjitură”, a declarat vedeta.

Adriana Bahmuțeanu (46 de ani) și Nikos Papadapoulos (43 de ani) și-au spus “Adio!”. Cei doi se cunoșteau de trei ani și toată lumea se întreba când vor ajunge în fața altarului. Iată însă că, în loc de nuntă, Adriana a anunțat că l-a părăsit pe grec.

“Am hotărât să luăm o pauză. Deocamdată am decis să punem punct. Am rămas în relații bune, mai vorbim, dar doar atât. Nu a mers mai mult. În momentul când nu-ți convin niște lucruri, e mai bine să le spui. Eu nu cred în ciorba reîncălzită! E necesar măcar o dată pe an să vorbești cu partenerul, să vezi dacă mergi mai departe”, a spus aceasta, la Antena Stars

A călcat strâmb grecul?

Vedeta nu a divulgat care ar fi motivul separării, în schimb a recunoscut că nu suportă să fie înșelată de partenerul ei. „Mie îmi plac relațiile monogame. Sunt femei care tolerează să fie înșelate, eu nu suport așa ceva. Dar nu infidelitatea duce la divorț. După atâția ani te plictisești de ciorba de acasă și vrei o prăjitură. Relația noastră fiind una la distanță nici nu s-a consumat. S-a consumat însă acum în pandemie. În momentul când am văzut că nu s-a îndeplinit ce am discutat, am zis: «pa, la revedere!»”, a adăugat Bahmu.

După despărțirea de grec, Adriana spune că nu duce lipsă de admiratori și are cu cine se consola la nevoie. “Am și acum câțiva foști cu care mai comunic, mă mai caută din când în când. Ne mai întâlnim la nevoie”, a mai spus Bahmu.

Citește și:

EXCLUSIV De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec! Ce meteahnă are Nikos

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și Nikos

Adriana Bahmuţeanu a preferat să se axeze pe profesie după divorțul de Silviu Prigoană, să vorbească mai mult despre activitatea ei şi a păstrat discreţie totală în ceea ce priveşte viaţa personală. Asta până când lucrurile nu au mai putut fi ţinute la secret şi s-a aflat identitatea bărbatului cu care avea o relație.

Grecul Nikolaos Papadopoulos locuieşte de opt ani în România, iar de trei ani Adriana Bahmuţeanu îi manageria acestuia concertele din ţară. «Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”, a declarat Bahmuțeanu cu ceva timp în urmă, pentru Click!

Adriana a recunoscut încă din timpul relației lor că grecul avea câteva metehne care o deranjau foarte tare. „Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?", a mai declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

Citește și:

EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu spune totul despre iubirea cu solistul grec: «Nikos vrea să ne logodim. Omul ăsta chiar mă respectă!»

image
image
image
image
image
image
banner anca serea png
vedete bani colaj facebook jpg
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net