EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 kg în 4 luni: "Nu mai puteam să mă mișc". Iată dieta cu 3 mese pe zi!


    Adriana Bahmuțeanu avea înainte 86 kgfoto: arhivă personală
Adriana Bahmuțeanu avea înainte 86 kgfoto: arhivă personală

Are 47 de ani, dar acum se simte cel mai bine în pielea ei. Adriana Bahmuțeanu a slăbit 20 de kg în decurs de 4 luni, cu 3 mese pe zi bazate pe legume și ovo-lactate, dar și cu un tratament injectabil. De la 86 de kilograme, a ajuns la 66 de kilograme, și o încap hainele din garderoba veche.

Din cauza pandemiei, Adriana Bahmuțeanu a ajuns să aibă probleme cu greutatea, să se confrunte cu risc de obezitate, colesterolul mare, mobilitate zero. Până în iunie, când a decis să apeleze la un medic nutriționist care să o ajute.

Adriana Bahmmuțeanu: "Nu am mai suportat să văd că nu mă mai încape nimic"

"M-am îngrășat foarte tare. A fost nebunia cu drojdia și am făcut pâine de casă. Am stat în telemuncă și am mâncat, am gătit din toate bucătăriile lumii. Supă de creveți, mâncare thailandeză, pui cu curry, tot felul de nebunii, inclusiv deserturi. Ce poți să faci în casă, mâncam, lucram și stăteam. Nu mai aveam cu ce să mă îmbrac, nu mă mai încăpea nimic. Eu m-am îngrășat brusc, nu mai puteam să mă mișc, nu mai aveam mobilitatea de dinainte, dar analizele ok, cu excepția colesterolului. Am ajuns la Simona, care mi-a dat tratament și regim. Eu am fost ambițioasă, nu am mai suportat să văd că nu mă mai încape nimic. M-am pus pe slăbit și am 68 de kilograme. În dimineața asta m-am urcat pe cântar. Ce crezi, mă încap hainele de dinainte de când eram la Antena Stars. Am făcut și masaje, am mai mers la înot, însă dieta a fost cea mai importantă. Acum, următoarea țintă este să merg la dans, la bebelușa Oana Ioniță. Nu vreau să ajung așchie, pentru că nu îmi stă bine. Acum, cine știe, poate îmbrac și rochia de mireasa, dar să nu fie albă, ci aurie", a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru Click! 


    Așa arată Adriana Bahmuțeanu acumfoto: Facebook
Așa arată Adriana Bahmuțeanu acumfoto: Facebook

Dietă pe bază de legume și ovo-lactate 

Dieta Adrianei a fost bazată pe mâncare sănătoasă, dar și un tratament prescris de nutriționist. "Am început în iunie procesul de slăbire. Adriana avea 86 de kilograme și avea indicații de obezitate. Mergea greu, obosea foarte repede, iar din cauza stilului de viață sedentar, ciugulea destul de mult. Adriana a fost foarte consecventă și determinată când a început procesul de slăbire, motiv pentru care a ajuns la numărul de kilograme dorite, adica 86 minus 20",  ne-a spus Simona Carniciu, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.  


    Simona Carniciu, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice
Simona Carniciu, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

"A urmat un tratament injectabil cu liraglutid. Acest tratament costa 500 de lei pe lună și îți scade pofta de mâncare, iar senzația de sațietate se instalează rapid, prin urmare mănânci mai puțin. I-am dat un regim cu un aport caloric scăzut treptat, în concordanță cu analizele ei.  Am monitorizat-o din punct de vedere al analizelor. Regimul cuprinde multe  smoothiuri făcute special pentru ea, din legume, fructe. Adriana consumă ouă, lactate, mai puțin carne. Mănâncă cantități mici, gustă din ceea ce îi face plăcere, dar nu mănâncă nimic hipercaloric. Seara, cu 3 ore înainte de culcare,  nu mănâncă nimic. Ea are 3-4 mese pe zi, bazate pe o lista de alimente permise și interzise. Din cele interzise doar gustă", mai spune specialistul.

Citește și:

Cum a slăbit Silvia Ioniţă 10 kg: «Sunt oameni care-mi spun că am exagerat, că sunt prea slabă». Pozele sunt uimitoare

Florin Chilian a slăbit 13 kg în 15 zile, doar cu apă și cafea. Cum funcționează dieta-șoc și ce spun medicii

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre