EXCLUSIV De ce nu se mărită Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec! Ce meteahnă are Nikos


    Adriana Bahmuțeanu a găsit în Nikos Papadopoulos tot ce își dorea de la un partener de viațăfoto: Facebook
Adriana Bahmuțeanu a găsit în Nikos Papadopoulos tot ce își dorea de la un partener de viațăfoto: Facebook

Adriana Bahmuțeanu (46 de ani) și-a găsit în sfârșit liniștea după mai multe mariaje eșuate cu același bărbat, celebrul Silviu Prigoană. Acum, vedeta tv trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cântărețul grec Nikos Papadapoulos.

Adriana Bahmuțeanu (46 de ani) și Nikos Papadapoulos (43 de ani) se cunosc de trei ani și toată lumea se întreabă când vor ajunge în fața altarului. De-a lungul timpului, Adriana Bahmuțeanu a fost implicată în numeroase scandaluri alături de fostul său soț, Silviu Prigoană, cu care încă mai are procese. Tocmai de aceea, Adriana ezită să mai riște cu încă o căsătorie. Vorba aceea, s-a ars cu ciorbă, așa că acum se vede nevoită să sufle și în iaurt.

Adriana Bahmuțeanu: "Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni"

Vedetei tv i-ar surâde căsătoria, dar deocamdată a spus „pas”. Motivul ar fi și unele metehne pe care grecul le are. „Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?", a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!.

Cum s-au cunoscut Adriana și Nikos

Adriana Bahmuţeanu a preferat să se axeze pe profesie după divorțul de Silviu Prigoană, să vorbească mai mult despre activitatea ei şi a păstrat discreţie totală în ceea ce priveşte viaţa personală. Asta până când lucrurile nu au mai putut fi ţinute la secret şi s-a aflat identitatea bărbatului cu care se iubește. Se numeşte Nikolaos Papadopoulos, locuieşte de opt ani în România, iar de trei ani Adriana Bahmuţeanu îi manageriază concertele din ţară. «Ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun», declara Bahmuțeanu cu ceva timp în urmă, pentru Click! Nikos își dorește foarte mult să se căsătorească cu Adriana, însă ea a amânat momentul acesta. Mai ales din cauza experienţelor dureroase din trecut.

Mai are două procese cu Prigoană!

Războiul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană continuă deși au trecut cinci ani de la divoț! Cei doi au divorţat definitiv în primăvara lui 2015 şi de atunci se ceartă periodic pe tema educaţiei celor doi copii, Maximus și Eduard, dar mai ales asupra programului de vizitare al celor doi minori. Pe perioada pandemiei, Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai putut vedea deloc băieţii, pe Eduard şi pe Maximus. Aceștia locuiesc în prezent în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti din aprilie 2019, care nu este definitivă. „Din 200 de procese cu Prigoană, că nici nu le mai știu numărul, mai am două, unul penal și unul civil, unul e pe domiciliu copii și altul are în vedere programul de vizitare al copiilor. Legile în România nu ajută însă copiii. Uite și cazul lui Mihai Albu. Dacă copilul ajunge sa stea la un părinte, acela îl alienează. Copilul crește cu traume. Când tu îi vorbești de rău pe celălalat părinte, copilul crește strâmb. Dacă el îi spune:« Mă-ta e o nenorocită!», copilul nu înțelege. Eu tot sper să se termine acest război”, ne-a mai declarat vedeta.

Citește și:

INTERVIU Adriana Bahmuțeanu, detalii intime despre iubirea cu Nikos: "A fost lângă mine trup și suflet"

EXCLUSIV: Adriana Bahmuțeanu spune totul despre iubirea cu solistul grec: «Nikos vrea să ne logodim. Omul ăsta chiar mă respectă!»

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
oana zavoranu si sotul
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg