Adriana Bahmuțeanu, totul despre războiul cu Prigoană: „Eram demult la pușcarie"

Ultima actualizare:

Adriana Bahmuțeanu este în război cu Silviu Prigoană, iar jurnalista a vorbit desre motivele ce alimentează conflictele dintre cei doi. 

Adriana Bahmuțeanu divorț de Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu este cunoscută pentru relația tumultoasă pe care a avut-o cu afaceristul Silviu Prigoană, bărbatul cu care s-a căsătorit de cinci ori, iar fiecare mariaj s-a sfârșit în divorț. 

Jurnalista și omul de afaceri au s-a despărțit definitiv în primăvara anului 2015, în urma unui divorț extrem de mediatizat.

Din relația "cu năbădăi" dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au născut doi fii, Eduard și Maximus. Divorțul a generat în primă fază un adevărat război pe custodia copiilor, iar Silviu Prigoană a avut câștig de cauză. 

Prezentatoarea TV a luat o măsură radicală împotriva fostului soț acum ceva vreme și a decis să-l decadă pe Prigoană din drepturile părintești. În acest context Silviu Prigoană a solicitat custodia celor doi copii, iar legea a fst de partea lui.  

Judecătorii au decis că Adriana Bahmuțeanu trebuie să plătească pensie alimentară fostului soț, pentru creșterea băieților.

Acesta a fost un moment definitoriu pentru relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana, căci războiul dintre ei a căpătat proporții fără precedent. 

Deși Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație vreme de 12 ani ani, nimic nu le stă în cale celor doi să-și adreseze vorbe dure unul celuilalt, de fiecare dată când au ocazia. 

Silviu Prigoană a acuzat-o pe fosta lui consoartă că nu a plătit pensia alimentară și i-a făcut plângere penală jurnalistei că nu se achită de atribuțiile părintești. Pe de altă parte, Adriana Bahmuțeanu susține că fostul soț minte și că ea a plătit la zi pensia alimentară. 

„Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect. Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii. Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!', a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Adriana Bahmuțeanu nu mai vorbește deloc cu Silviu Prigoană

Prezentoarea TV neagă toate acuzațiile și susține că dacă ar fi fost vinovată cu siguranță ar fi trebuit să răspundă în fața legii. Adriana Bahmuțeanu a confirmat că de șase ani, ea și Prigoană discută numai prin intermediul avocaților. 

„Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești?Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților.Sau a hârtiilor, adică al notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin. Sper ca toată epopeea asta să se sfârșească cândva, fiindcă deja durează de prea mult timp.Și pe mine personal, vă spun sincer, nu mă mai interesează aparițiile lui prin presă!', a mai spus vedeta.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net