Silviu Prigoană, atac dur la Adriana Bahmuțeanu: «Pentru mine e moartă și îngropată!»


    Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au dezgropat securea războiului. Miza sunt cei doi copii pe care îi au împreunăfoto: arhiva Click!
Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au dezgropat securea războiului. Miza sunt cei doi copii pe care îi au împreunăfoto: arhiva Click!

S-a reaprins războiul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Priogană! Ultima decizie a instanței de judecată, care îi obligă pe cei doi să petreacă aniversările copiilor împreună, l-a făcut pe omul de afaceri să pornească un potop de acuzații la adresa fostei sale soții. Prigoană susține că Adriana Bahmuțeanu și-ar fi denigrat copiii și că nu este dispus să vină nici la nunta acestora dacă mama lor va fi prin preajmă.

Silviu Prigoană tună și fulgeră la adresa Adrianei Bahmuțeanu, după ce instanța i-a dat acesteia câștig de cauză într-un proces intentat de fosta sa soție. Astfel, conform deciziei judecătorești, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt obligați să-și petreacă zilele de naștere ale copiilor împreună! Omul de afaceri nu ste dispus să se conformeze deciziei judecătorești, chiar dacă astfel riscă un dosar penal. 

Prigoană: ”Dacă copiii se căsătoresc și doamna Bahmuțeanu vine la nuntă, eu nu vin!”

Silviu Prigoană și-a exprimat foarte tranțant dezacordul față de decizia judecătorilor. „Pentru mine doamna Bahmuțeanu a murit, e moartă și îngropată! Dacă copiii se căsătoresc și doamna Bahmuțeanu vine la nuntă, eu nu vin! Nu mă interesează, pentru mine ființa aia nu există!”, a declarat nervos Silviu Prigoană, la „Xtra Night Show”.

Silviu Prigoană a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că i-ar fi denigrat pe cei doi băieți și, recent, i-a făcut fostei soții plângere penală pentru că nu a plătit pensia alimentară minorilor Maximus și Eduard timp de doi ani.

„I-am făcut plângere penală că nu a plătit de doi ani pensia alimentară! Nu mai am ce comunica cu mama copiilor decât în scris! Îi transmit cum să se comporte cu copiii. Copilul cel mic când a venit de la maică-sa era supraponderal. De când sunt la mine, de trei ani de zile, n-au fost răciți, nu au fost bolnavi. Au avut mici momente când mergeau la mama lor și se umflau cu melci și cu diverse, pe urmă două zile probleme. A plecat copilul la 28 de kg și a venit la 65 după 2 ani jumătate. Avea dublu greutății la vârsta lui. A trebuit să-l slăbesc 15 kg într-un an de zile.

Când au fost la ea i-a îndopat cu chipsuri. Eu îi pun pe cântar când se întorc de la ea. Ultima dată a vomitat două zile și a avut diaree. Nu poți să-i dai unui copil să mănânce trei pizza. A mâncat Eduard 17 mititei. În casa asta nu se discută nimic de mama lor. N-o s-o iert că a denigrat copiii! S-a țepuit, a încercat sa se pună tutore pe acțiunile copiilor”, a mai spus omul de afaceri Silviu Prigoană.

În ce lux își ține Prigoană copiii! 

În aprilie 2019, în urma unei hotărâri judecătoreşti, care nu este încă definitivă, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au stabilit domiciliul celor doi băieţi, Eduard (9 ani) şi Maximus (11 ani), la Silviu Prigoană (57 de ani). Cu mama lor, Adriana  Bahmuleanu, își petrec doar două weekenduri din lună și, mai nou, trei săptămâni din vacanță.

De doi ani, când cei doi copii s-au mutat la el, Silviu Prigoană și-a transformat întreaga vilă pentru ca aceștia să beneficieze de toate condițiile. Cei doi băieți au fiecare camera lui, o altă cameră de joacă și una de creație, aceștia fiind pasionați de jocuri și construcții. Vila omului de afaceri dispune și de un cinematograf, piscină și grătar.

”Copiii mei s-au apucat singuri să învețe japoneză și chineză. Am încercat, fiind diferență de aproape 4 ani între ei, să stea mai mult separat și să fie fiecare cu gașca lui. Ne-a prins pandemia aici pe toți. Am renunțat la tot personalul pentru că asta a fost voința tatălui meu. Eu am fost mamă, tată, bucătăreasă, spălătoareasă. A fost foarte complicat în perioada respectivă. Șase luni nu am avut nimic, nici menajeră. A fost totuși o perioadă fructuoasă din punctul de vedere al relaționării dintre copii și bunic, dintre mine și tata, dintre mine și copiii. Au stat la mama lor vreo doi ani și jumătate, timp în care ne-am văzut sporadic. Am gătit ciorbă, supă, fripturi. Trebuia să fac mâncare gătită la copii. Trebuia să mă orientez înspre regimul lui alimentar, pentru că el nu are voie să mănânce supracaloric”, a mai spus Prigoană. 

Citește și:

Bahmuțeanu și Prigoană se ceartă din nou pe copii. «Nu poate să treacă peste faptul că eu, o pârlită, l-am părăsit!”

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană, 5 divorţuri cu scandal

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
cub bianca rus png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg