Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, din nou în scandal. Motivul care a deschis războiul dintre foștii soți

7 decembrie 2021
article img
Adriana Bahmuțeanu nu este de acord cu soțul său în privința vaccinării copiilorSursă foto: Arhivă personală

Adriana și Silviu Prigoană au format un cuplu din cadrul căruia nu au lipsit certurile și împăcările nenumărate. În 2015 au pus capăt poveștii de iubire și au decis să colaboreze atunci când copiii sunt vizați. Pacea și armonia dintre ei este din nou pusă sub semnul întrebării. Motivul? Părerile diferite în ceea ce privește vaccinarea copiilor. Adriana Bahmuțeau se opune vehement vaccinării anti-Covid-19,în timp ce Silviu Prigoană este de părere că ei ar trebui să primească cât mai repede serul pentru a fi protejați.

Fiul cel mic al celor doi, în vârstă de 14 ani,ar vrea să vaccineze și i-ar fi cerut tatălui să o convingă pe Adriana să îi permită acest lucru. Din păcate, nici băiatul,nici Prigoană nu au reușit să o convingă.

article img
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au divorțat în 2015

"Eu n-am de gând să fac nimic, ce pot eu să fac? La vaccin, până în 18 ani, trebuie acordul părinților. Și cam ce ar trebui să fac eu, sau cam ce aș putea eu să fac? I-am trimis adresă scrisă Adrianei, la cererea copilului, a trimis adresă scrisă că a cerut în mod imperativ să meargă să îi dea o declarație notarială cu acordul pentru vaccinare și a spus aici că ea nu este de acord. La revedere! Nu este de acord, asta este! Până la 18 ani sunt nevaccinați", a declarat Silviu Prigoană, într-un interviu acordat pentru Cancan. 

„Copilul a cerut să se vaccineze, nu am cerut eu. Are 14 ani cel mare și vrea și el să meargă cu gașca, cu echipa, probabil. Mă gândesc că are un interes pentru că vrea să se vaccineze și nu, nu știu despre ce e vorba că nici nu mă interesează. M-a rugat să îi scriu hârtie mămicii lui, i-am scris hârtie mămicii lui să îi dea accordul de vaccinare notarial, nu am primit niciun răspuns, asta e!", a continuat afaceristul.

Adriana Bahmuțeanu se opune vaccinării copiilor

Adriana Bahmuțeanu a contraatacat și a subliniat că va fi de acord cu vaccinarea copiilor atunci când ea a deveni obligatorie.„Ideea este următoarea, în acest moment nu este obligatorie vaccinarea copiilor. Este obligatorie, există vreo lege în acest sens? Nu! Și atunci nu văd de ce să mă oblige pe mine cineva să efectuez un act medical asupra copiilor mei, atât timp cât nu este obligatoriu", a spus Adriana.