Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureau, bătută crunt! „Fostul meu soț era agresiv!”

Alina Petre e pe punctul să-și refacă viața cu un libanez. Femeia, însă, este încă traumatizată de pe urma bătăilor primite atât de la fostul soț, Marian Măgureanu, decedat anul trecut de Covid, dar și din partea ultimului ei iubit.

Alina Petre a fost victima violenței domestice Sursa: Facebook
Alina Petre a fost victima violenței domestice Sursa: Facebook

Alina Petre a venit în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars și a făcut noi dezvăluiri din timpul căsniciei cu Marian Măgureanu, fiul fostului șef al SRI, pe care l-a acuzat de violență domestică. Din păcate, și după despărțirea de Marian Măgureanu, Alina a avut parte de un alt tratament și mai agresiv din partea ultimului ei iubit. De abia acum, blonda, în vârstă de 45 de ani, a găsit adevărata fericire lângă un om de afaceri libanez, pe care-l ține însă la secret.

Fostul meu soț era un băiat rău, era un băiat agresiv, dar totuși avea o limită. Eu aveam un tipar spre oamenii agresivi. Acum am ales altceva. Nu mai vreau copii acum, vreau să devin bunică”, a declarat Alina Petre, la „Xtra Night Show”, care are o fată, în vărstă de 17 ani, cu Marian Măgureanu.

Marian Măgureanu, fiul fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) în perioada 1990-1997, Virgil Măgureanu, a încetat din viaţă, la vârsta de 51 de ani, pe 23 martie 2021, după ce s-a imbolnăvit de Covid 19. În urmă cu șapte ani, când s-a despărțit de fiul lui Măgureanu, Alina Petre a făcut o serie dezvăluiri și acuzații grave la adresa familiei Măgureanu, care au zguduit opinia publică la cea vreme.

„Am primit amenințări cu moartea”

Alina Petre a afirmat că Virgil Măgureanu ar fi obţinut în 2009 un credit de 3 milioane de euro folosindu-se de influenţa lui Mugur Isărescu. Blonda a depus atunci și o plângere la DNA împotriva fostului ei socru, dar și la Poliția Sectorului 1, reclamând că i-a fost furată mașina din parcare. Deasemenea, l-a acuzat pe Marian Măgureanu, fostul soț, cu care a avut o relație de 20 de ani, de violență domestică.

M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel și să spun lucrurilor pe nume”, a scris Alina, atunci, pe contul ei de Facebook.

M-am dus bătută la secția 2 de Poliție, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble”, declara nora lui Virgil Măgureanu, la B1 TV.

Alina se marită, din nou, cu un libanez!

Alina Petre și-a cunoscut noul libanez iubit la o masă, unde fusese invitată de prietenii ei. Blonda plănuiește să se mărite cu acesta, deși bărbatul este musulman.

Ne-am cunoscut la o masă, unde am fost invitată de niște prieteni. El a venit cu totul întâmplător să lase niște acte la masă și n-a mai plecat, adică s-a așezat și am avut așa un schimb de energii. Eu nu prea cred în energii, cred în raționament, sunt pe partea asta mai științifică. Uite că s-a întâmplat și de atunci a fost foarte greu să ne mai dezlipim unul de celălalt, deși a fost o relație foarte încercată. Vom face o logodnă, pentru că el este musulman”, a povestit Alina Petre, la „Xtra Night Show”.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net