A murit fiul lui Virgil Măgureanu, fostul șef SRI. Marian Măgureanu avea doar 50 de ani

Ultima actualizare:

    Fiul lui Virgil Măgureanu s-a stins din viață
Fiul lui Virgil Măgureanu s-a stins din viață

Marian, fiul lui Virgil Măgureanu, a încetat din viață, potrivit informațiilor apărute în presa. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani și era acționar la Romprest Service SA.

Tragedie în familia lui Virgil Măgureanu. Marian, singurul fiu al fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), în perioada 1990-1997, a murit în spital, unde era internat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Conform gândul.ro, inima acestuia i-a cedat, de curând el suferind și un atac.

Este doliu în familia lui Virgil Măgureanu, după ce fiul său, Marian, a decedat la vârsta de 50 de ani.

Marian Măgureanu, singurul fiu al fostului director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), a murit în spital, unde era internat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.


    Virgil MăgureanuFoto Eduard Enea
Virgil MăgureanuFoto Eduard Enea

Cauzele morții lui Marian Măgureanu

Surse citate anterior confirmă faptul că, internat în spital de coronavirus, inima lui Marian Măgureanu a cedat, el suferise și un atac de cord.

Marian, fiul lui Virgil Măgureanu, avea aproximativ 50 de ani și era acționar la Romprest Service SA.

Virgil Măgureanu, fostul director al Serviciului Român de Informaţii, are doi copi: Anca Biriș (proprietara Ioanid și a grupului LOFT) și Marian (acționar Romprest).

Știrea a fost confirmată și de nașul lui Marian Măgureanu, generalul Bartolomeu Constantin Savoiu, unul dintre cei mai cunoscuți masoni români.

„S-a stins astăzi din viață Finul meu Iubit , primul meu Fin , Marian MĂGUREANU , 51 de ani. Fiul Profesorului Virgil MĂGUREANU. Lasă în urmă doi copii și o familie zdrobită de durere . Marian a fost un om minunat care a iubit viața și oamenii . A avut întotdeauna un spirit pozitiv , a purtat în el mereu și oriunde Buna Voie și atitudinea unei calde și fidele prietenii pentru toți care l-au înconjurat cu dragoste și fidelitate . Este pentru mine și toată familia mea care l-a iubit o mare și de neînlocuit pierdere! DUMNEZEU să îl Odihnească alături de Cei Drepți! Amin!” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net