Ce a făcut Alina Petre cu hainele pline de sângele vânzătoarei ucise în magazinul ei

Ultima actualizare:
Alina Petre a mutat hainele în saci voluminoşi
Alina Petre a mutat hainele în saci voluminoşi

Alina Petre şi-a pus din nou afacerea pe roate după crima oribilă care a avut loc în urmă cu aproape trei săptămâni la magazinul de pe Calea Victoriei. Vânzătoarea ei a fost ucisă cu zece lovituri de cuţit de fostul iubit care a lăsat-o într-o baltă de sânge pe podea. Locul din buricul Capitalei a rămas acum gol, însă hainele care erau în magazin şi mobilierul au fost recuperate de fosta noră a lui Virgil Măgureanu şi mutate în noua vilă unde funcţionează magazinul şi atelierul ei.

Alina Petre este fără doar şi poate o femeie puternică. Şi-a revenit după ce în magazinul ei a avut loc o crimă îngrozitoare chiar în Săptămâna Mare a Paştelui şi nu doar că a reuşit să-şi continue afacerea, ci a găsit şi soluţia pentru a ajuta familia şi copilul Loredanei Ivan, femeia care i-a fost prietenă şi angajată. A mutat haine în valoare de 30.000 de euro, iar pe cele pătate de sângele vânzătoarei ucise le-a donat unor familii nevoiaşe.


    Alina Petre a mutat hainele în saci voluminoşifoto: arhiva personală
Alina Petre a mutat hainele în saci voluminoşifoto: arhiva personală

"Am reuşit în sfârşit să iau legătura cu părinţii Loredanei, care iniţial au fost şocaţi şi au refuzat orice dialog. Mi-au spus că Mario este bine şi mă bucur mult. Aşa cum am spus eu îl voi ajuta pe băiat. Acum pregătesc o colecţie nouă, denumită «Îngeri», în memoria celor trei suflete care au plecat din viața mea, în doar o lună și ceva, și pe care le-am iubit sincer: Dana Bălcăcean, prietena mamei mele şi Loredana. Voi merge cu acestî colecţie la Fashion Week, iar banii din vânzări îi voi depune lui Mario într-un cont unde vreau să-i virez lunar o sumă. El va avea acces la acest cont când va creşte. Am reuşit să recuperez mobilierul şi obiectele vestimentare de la magazinul din calea Victoriei, iar hainele murdare de sânge au fost spălate şi donate. Am eu nişte familii cu copii mici care locuiesc înghesuite într-o curte şi care aveau nevoie de aceste lucruri", a declarat Alina Petre pentru Click!

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a deschis și a închis trei magazine într-un an. A riscat, a pierdut, dar s-a mobilizat şi a luat-o de la capăt în cartierul Dorobanţi, acolo unde funcţionează noul ei magazin şi atelier de croitorie.

Vânzătoarea Alinei Petre, ucisă cu sânge rece

În Joia Mare, vânzătoarea Loredana Ivan a fost ucisă cu zece lovituri de cuţit de concubinul ei, în toaleta magazinului. la scurt timp, Tiberiu Radu a fost capturat de oamenii legii. El a revenit la locul faptei după ce şi-a schimbat hainele şi s-a ascuns într-un garaj aflat în spatele blocului la parterul căruia funcţiona magazinul. În prezent, el se află în arest preveniv, urmând ca la finele celor 30 de zile să i se stabilească pedeapsa pentru infracţiunea de omor calificat. 

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net