Brigitte, la un pas să fie bătută de Florin Pastramă! Scandal monstru, în mijlocul Bucureștiului

Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au fost protagoniștii unui scandal monstru, în centrul Capitalei, ce era să se lase cu bătaie pentru fosta soție a afaceristului. Într-un acces de furie, Pastramă a început să o înjure și să o amenințe pe brunetă, salvată în ultimul moment de un martor ce a chemat Poliția. 

Brigitte Sfăt a declarat, recent, în exclusivitate pentru Click!, că divorțează de Florin Pastramă după doar trei ani de căsnicie și mulți s-au întrebat oare ce s-a întâmplat între cei doi amorezi, astfel încât bruneta să ia o decizie atât de radicală. 

Citește și: Brigitte, primul interviu în care anunță divorțul de Pastramă! «Am fost târâtă în procese cu fostele lui iubite!»

Din nefericire, relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a degenerat grav joi după-amiază, în jurul orei 14:30, când afaceristul a avut o cădere nervoasă și a amenințat-o. Scandalul de proporții a izbucnit în cartierul Floreasca, una dintre cele mai selecte zone ale Bucureștiului, unde liniștea locuitorilor a fost întreruptă de strigătele furioase ale lui Pastramă, relatează CANCAN.

Afaceristul părea de necontrolat și se adresa pe un ton violent lui Brigitte, prea îngrozită să-i răspundă, de teamă că va fi agresată fizic. 

“Vino-încoace! F***-ți morții m@-tii! Dar treci, **, pe terasă! Băăă… Bă, treci încoace”, îi strigă Pastramă lui Brigitte. 

Lângă ei se afla un bărbat, posibil un bodyguard, care a asistat la întreaga scenă. 

Citește și: Brigitte, prima apariţie după ce s-a despărţit de Florin Pastramă

Locuitorii din zonă au vrut să alerteze Poliția

Scandalul a fost auzit și de cei dintr-o clădire de birouri din apropiere, care au vrut să cheme Poliția. 

,,Sună cineva la 112? Sau? Nu mai bine sunăm la 112?”, se aud vocile acestora. 

Chiar în momentul în care Florin Pastramă este gata să pună mâna pe Brigitte, acesta este oprit de bărbatul care văzuse toate cele întâmplate. 
Speriată, Brigitte caută să scape de furia soțului ei și se refugiază într-o clădire, însă Pastramă a intrat după ea. Nici un minut mai târziu, Brigitte a reapărut, vizibil afectată și a plecat în mașina ei, pentru a scăpa de Pastramă. 

Brigitte Sfăt a anunțat că divorțează

Vestea divorțului dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a zdruncinat lumea showbiz-ului, mai ales că bruneta a ales să facă anunțul chiar la petrecerea Viva, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Click!, pe care îl puteți citi AICI. 

“Am trăit trei ani în mocirlă, o să divorţăm la notar, nu avem de împărţi, m-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică

Cei doi s-au căsătorit în vara lui 2019 și au făcut o nuntă ca-n povești, unde și-au jurat dragoste veșnică. A fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente ale momentului, iar bruneta era convinsă că și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Pastramă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net