Brigitte Pastramă a izbucnit în lacrimi de ziua ei: "Am crezut că-și bate joc de mine"

Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă a împlinit 45 de ani, iar de ziua ei de naștere, una dintre admiratoarele ei a făcut un gest care a redus-o la lacrimi pe soția lui Pastramă. 

brigitte pastrama plange jpg

Brigitte Pastramă a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Frumoasa brunetă și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul ei Florin și sora ei, Cristina. Sărbătorita și anturajul ei au mers mai întâi la un restaurant, unde au luat masa și au făcut karaoke, apoi au petrecut restul serii, acasă. 

O admiratoare din Maramureș a lui Brigitte a făcut-o să plângă pe fosta soție a lui Năstase, după ce i-a trimis mai multe cadouri, însoțite și de o scrisoare emoționantă. 

Brigitte a primit de la fana ei din Maramureș o scrisoare, în care îi ura să aibă parte numai de bucurii și mai ales să-și împlinească cel mai mare vis, acela de a deveni mămică a doua oară.

După ce Brigitte a citit frumoasele vorbe pe care i le-a transmis admiratoarea sa, frumoasa brunetă a izbucnit în plâns. 

Brigitte Pastramă se confruntă cu o adevărată dramă, în ceea ce privește aducerea pe lume a unui al treilea copil. Fosta soție a lui Năstase a încercat în repetate rânduri să rămână însărcinată, însă fără niciun succes. Ea a rămas profund marcată după ce a pierdut o sarcină, iar la un moment dat apelat chiar și la fertilizarea in vitro.  

Brigitte Pastramă are deja doi copii din două relații anterioare.  

Idila dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a înfiripat la TV 

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost una destul de turbulentă. Ei au trecut prin mai multe neînțelegeri, iar de multe ori a părut că relația lor se va destrăma în cel mai scurt timp. Cu toate acestea ei au dovedit că relația lor este una solidă și că se iubesc cu adevărat.  

Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma și încă de pe atunci apăreau zvonuri că Pastramă ar fi cerut-o de nevastă pe Brigitte.  

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în mai 2019. Toți au fost surprinși de această decizie, însă Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au demonstrat pe tot parcursul relației că într-adevăr își stau alături unul altuia la bine și la rău.  

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net