Khloe Kardashian a renunțat la implanturi, chiar și fesiere! Ema Uta, în culmea fericirii: era siliconului, pe ducă

Khloe Kardashian se alătură vedetelor de la Hollywood care au decis să revină la imaginea naturală. Vedeta de televiziune și-a scos implanturile de silicon din fese, iar fanii o felicită pentru cea mai decizie. La noi în țară pare-se că acest trend nu e la modă- să nu uităm că Bianca Drăgușanu e o fană înfocată a intervențiilor, ba chiar și-a „aranjat” fesierii, deși Ema Uta susține că nu suntem departe de revenirea la naturalețe.

stanga
dreapta
khloe kardashian ema uta jpg
khloe kardashian
khloe kardashian
khloe kardashian
khloe kardashian
khloe kardashian
khloe kardashian
ema uta rio 2 jpg
ema uta
ema uta rio jpg
ema uta maldive jpeg

Se știe deja că Ema Uta este la curent cu tot ce-i nou și la modă peste ocean, având în vedere că make-up artistul vedetelor e mereu cât se poate de „on point” și nu doar la capitolul ținută. Arată de nota 10 și susține că nu a apelat la intervenții chirurgicale, ba chiar face mari eforturi pentru a-și menține silueta. Sport, alimentație, tratamente și multe altele apar pe lista zilnică de „to do” a Emei.

Citește și: WOW! Cât a slăbit Khloe Kardashian după ce a fost înșelată de iubit

La Hollywood e mai simplu să arăți bine. Ai nevoie de bani, un medic estetician bun și de acolo vă descurcați. Surorile Kardashian, cunoscute pentru silueta clepsidră și posteriorul extrem de bombat, au fost ani buni un fel de sistem de referință pentru femeile care apelau la anumite intervenții. O schimbare, ba chiar una evidentă, a surprins pe toată lumea.

Ema Uta promovează naturalețea

Khloe Kardashian a decis să își elimine implanturile de silicon și injecțiile care au contribuit la rotunjimea posteriorului său râvnit de milioane de femei, iar Ema Uta nu putea fi mai fericită! Potrivit spuselor sale, în curând va fi la modă să nu ai operații, și nu invers, ca până acum.

Ți-am mai pregătit șiEma Uta, show total într-un club de noapte. A renunțat complet la lenjeria intimă? VIDEO

„Era siliconului se aproape de final. Natural și sănătos va fi <noul nou>. Foarte bine ai făcut, Khloe”, a scris make-up artistul vedetelor, pe rețelele de socializare.

Surorile Kardashian renunță pe capete la esteticieni

Khloe Kardashian a avut cea mai dramatică transformare din familia Kardashian-Jenner, dar susține că și-a făcut doar o rinoplastie. Până la urmă, cel mai bine păstrat secret al familiei are legătură cu partea dorsală a celor trei surori care au cunoscut faima la nivel global tocmai din acest motiv. În ultimul an, vedeta s-a schimbat chiar mai mult, căci a slăbit radical, semn că trăiește din ce în ce mai sănătos și, surpriză, fundul ei are acum dimensiuni normale!

Khloe nu este singura din familia respectivă care și-a schimbat imaginea. Nici Kim Kardashian nu se mai simțea confortabil cu formele pe care le avea, așa că a slăbit considerabil, iar posteriorul său faimos, fost protagonist al ședințelor foto mega-hot s-a micșorat și el. Kourtney și-a modificat total stilul vestimentar și urmează același trend ca surorile sale. După trei copii, arată din ce în ce mai bine și pare că slăbește de la o zi la alta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
FotoJet jpg
andreea banica
romanca rechin 2 png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
hurghada rechini JPG
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica