Ema Uta, petrecere cu make-up artistul familiei Kardashian! S-au distrat până în zori

Ultima actualizare:

Ema Uta s-a distrat alături de unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din America. Iată cum s-au pozat aceștia.

Ema Uta
Ema Uta

Ema Uta a câștigat aprecierea și admirația româncelor, datorită talentului și muncii sale. De asemenea, aceasta a primit și numele de ''regina transformărilor'', deoarece a reușit, prin intermediul machiajul, să facă schimbări uimitoare celor care îi trec pragul

Recent, aceasta și-a uimit fanii cu ultima postare de pe rețelele sociale, atunci când s-a pozat alături de unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din America.

Extrem de apropiați și cu zâmbetul până la urechi, cei doi s-au pozat într-un club din Los Angeles. Ținutele atent alese de aceștia au captat atenția tuturor și nu i-au lăsat să treacă neobservați.

Ema Uta a ales să poarte un top scurt asortat cu o pereche de pantaloni cu imprimeu leopard și accesorizat cu brățări și lanțuri, pe când Ariel, a optat pentru o pereche de blugi albi cu scris argintiu și o bluză mulată, albă. Nici de la celebrul make-up artist nu au lipsit accesorile.

Ema și Ariel Tejada. Foto Instagram
Ema și Ariel Tejada. Foto Instagram

Bineînțeles că machiajul nu a lipsit, ambii fiind extrem de îngrijiți.

Alături de imaginea de pe Instagram, vedeta a scris și câteva cuvinte.

''Vreau ca toate make-up artistele din România să-i arate puțină dragoste lui Ariel'', a notat aceasta.

Postarea nu a putut rămâne fără ecou, astfel că, la scurt timp după ce Ema Uta a făcut publică fotografia, mii de like-uri și sute de comentarii s-au putut observa la aceasta.

Citește și Loredana, show erotic în compania Emei Uta. A fost mai ceva ca la cabaret

Ariel Tejada, make-up artist celebru

Ariel Tejada este un celebru make-up artist american, în vârstă de 26 de ani. Acesta a lucrat, de-a lungul timpului, cu multe vedete din America printre care familia Kardashian, Kylie Jenner, Naya Rivera, Lilly Ghalichi dar și mulți alții. 

Make-up artistul are peste 2,6 milioane de urmăritori pe rețelele sociale și este considerat un adevărat fenomen.

Ariel Tejada. Foto Instagram
Ariel Tejada. Foto Instagram

Ema Uta și începuturile sale

Ema Uta, în vârstă de 30 de ani, este considerată ''regina transformărilor''. Aceasta colaborează, la rândul ei cu vedeta din România iar munca sa este foarte apreciată. Despre cum a început să activeze în acest domeniu, vedeta nu s-a sfiit să vorbească și a declarat;

''Am învățat singură, îmi cumpăram reviste de modă, răsfoiam până ajungeam la partea de make-up și încercam să reproduc ce vedeam pe fața mea, în oglindă. Am descoperit tehnici de machiaj într-un mod natural, iar atunci când vizionam tutoriale pe internet de-ale make-up artiștilor internaționali, mi se aproba că ceea ce făcusem eu era bine. Încet, încet, am început să colaborez cu fotografi, făcând astfel cunoștință cu ședințele foto, modele, lumini, presiunea timpului etc.

De atunci până azi învăț în fiecare zi cum să aduc un plus de frumusețe femeilor sau cum să le transpun într-un personaj de poveste. În machiaj nu există limite, dacă știi să machiezi o vecină sau o prietenă asta nu te face make-up artist. EXPERIENȚA, IMAGINAȚIE, PERSEVERENTA. Astea-s cuvinte cheie”, scria Ema Uta pe contul său de socializare, atunci când nu era la fel de cunoscută.

Printre vedetele care s-au lăsat pe mâinile Emei Uta se pot număra Delia, Antonia, Alina Eremia, iubita lui Dorian Popa, precum și Loredana Groza, Carmen Grebenișan, Alina Ceușan.

Citește și Loredana, show erotic în compania Emei Uta. A fost mai ceva ca la cabaret

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net