Cum a fugit Ema Uta val vârtej din State pentru Alex Bodi! Fix așa a tradus-o

Alex Bodi a reușit să o facă pe Ema Uta să fugă de lângă celebritățile din State pentru a fi, din nou în brațele lui. Click! vine cu detalii de senzație despre relația cu năbădai, care, în prezent, se consumă cu șampanii de top și petreceri exclusiviste.

cub alex bodi png
Alex Bodi a vrăjit-o pe Ema Uta cu vorbe dulci. Nimeni nu-i mai poate despărți, acum!

Ema Uta, val vârtej în brațele lui Alex Bodi

„Bărbatul ideal are mașină, tânăr, musculos, vorbă puțină”, premiza fetelor de oraș, iar în categoria amintită se încadrează perfect Alex Bodi. Ema Uta, fată cu stil de la Vâlcea, un nume mare în industria make-up, cu relații bine puse în străinătate și în România, s-a îndrăgostit de burlacul nr. 1, milionar de fel, cu multe mașini de lux.

Amândoi stau bine la capitolul înfățișare, ea parcă-i ruptă din filmul Avatar, el din serialele de acțiune cu războinici. Probabil asta se întâmplă între ei și când se întâlnesc, o adevărată luptă de ... iubire, altfel nu ne explicăm cum de Ema Uta, după ce a spus clar că e singură, s-a afișat la brațul lui Alex Bodi.

Citește și: Ce bine se înţelege Ema Uta cu Chaqueline, fiica cea mare a lui Alex Bodi

Asta nu e tot! Click! a aflat detalii de ultimă oră despre relația de amor a celor doi îndrăgostiți. După ultima ceartă, milionarul și-a văzut de viață, a plecat în vacanță cu cele două fete ale sale, în Madrid, chiar la părinții lui. Ema Uta s-a dus în State, unde s-a întâlnit cu mai multe personalități, printre care și make-up artiști faimoși. Nu e la prima abatere, în trecut a pășit pe același covor roșu cu Kim Kardashian și Jennifer Lopez.

Și cum erau ei liniștiți în vacanțele lor, Click! a aflat că afaceristul a abordat-o pe ex iubita, care după câteva conversații nu a stat mult pe gânduri, și-a schimbat biletul spre România și a plecat mai repede spre țara noastră natală.

stanga
dreapta
ema uta alex bodi jpg
ema uta rio 2 jpg
ema uta rio 3 jpg
ema uta rio jpg
ema uta
alex bodi si ema uta png
ema uta si alex bodi
Alex Bodi si Ema Uta jpg
alex bodi si ema uta
colaj alex bodi si ema uta png
ema uta alex bodi jpeg
ema uta jpg
alex bodi si ema uta jpeg

Alex Bodi, bărbat galant, a așteptat-o la aeroport

Fără să facă mare tam-tam din revederea lor, Alex Bodi au avut prima întâlnire după marea împăcare online chiar în aeroport. Milionarul a așteptat-o cu flori și tot tacâmul pe frumoasa Ema, pe care a dus-o acasă cu unul dintre bolizii de lux pe care îi deține. 

A ieșit scântei, vă dați seama, căci orice împăcare e dulce, mai ales când e vorba de doi oameni atât de pasionali ca ei doi. Mai departe, Ema și Alex au plecat pe litoral, chiar de 1 Mai, unde s-au distrat mai mult ca de obicei. Au urmat seri petrecute până în zorii zilei, apusul la malul mării, îmbrățișați, cu razele soarelui trecând peste ei.

Ce să mai, o atmosferă de vis, poate mai ceva ca în cărțile celebrei Jane Austen. Facem pariu că dacă scriitorii vremurilor noastre ar ști de povestea lor sigur i-ar face subiect de carte. 

stanga
dreapta
Alex Bodi a plecat din tara jpg
alex bodi jpg
alex bodi 3 2 size24 jpg
alex bodi ema uta webp
alex bodi dubai2 jpg
alex bodi dubai1 jpg
alex bodi si ema uta
alex bodi si ema uta png
alex bodi si ema uta
Alex Bodi si Ema Uta jpg
ema uta alex bodi jpeg
alex bodi maldive insula jpeg
alex bodi ema uta jpeg
alex bodi insula jpeg

Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit din cauza Iuliei Sălăgean

Click! a dezvăluit în exclusivitate motivul pentru care Alex Bodi și Ema Uta și-au spus adio în urmă cu câteva săptămâni. Iulia Sălăgean i-ar fi dat motive de gelozie make-up artistului, iar noi am scris detalii amănunțite pe subiect chiar aici.

Acum, între Bodi și Ema e liniște și pace, petrec până în zori, cum vă spuneam, iar cluburile au fost luate cu asalt de cei doi. Șampaniile de zeci de mii de euro nu lipsesc de la masa lor, mâncare fină și cea mai bună companie, bineînțeles. Doar prietenii apropiați!

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta, dans lasciv, cu atingeri pătimașe!

Ema este foarte bine văzută și de familia afaceristului, mama lui Alex Bodi fiind cea care l-a sfătuit să reia legătura cu blonda. Așa s-a și întâmplat să înceapă să vorbească din nou, după intervenția acesteia.

Amintim și că Chaqueline, fiica cea mare a lui Alex Bodi, este foarte atașată de Ema Uta. Cele două se înțeleg de minune, iar micuța a petrecut câteva zile de relaxare cu make-up artistul și tatăl ei, la mare, după marea împăcare dintre cei doi. Click! a publicat, în exclusivitate, și imagini cu ei împreună. Vezi aici pozele cu Ema, Alex Bodi și Chaqueline.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg