Cine pe cine a părăsit? Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Ema Uta: «Nici nu merită să pronunț cuvântul»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Idila dintre Alex Bodi și Ema Uta a ajuns la sfârșit! Nu știm dacă mai există drum de întoarcere, căci întortocheate sunt căile iubirii și zburdalnice inimile celor tineri și cu buzunarele pline, însă Click! a aflat în exclusivitate care dintre ei a spus primul: «Adio!», chiar de la Alex Bodi însuși, care ne-a oferit toate detaliile. 

Cine pe cine a  părăsit? Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Ema Uta
Cine pe cine a părăsit? Alex Bodi, primele declarații despre despărțirea de Ema Uta

Încă o telenovelă din lumea mondenă a ajuns la final! Ema Uta a anunțat că nu mai formează un cuplu cu afaceristul Alex Bodi. Vestea a picat ca un fulger, căci cei doi păreau a fi într-un tandem de zile mari, iar «băiatul rău» al Bucureștiului dădea semne că s-ar fi cumințit alături de blondina cu forme amețitoare, pentru că, după cum știm deja, Bodi preferă blondele. 

Citește și: Vacanța în Bali nu le-a priit! Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit

Alex Bodi și Ema Uta au avut o relație pasională, presărată cu certuri, împăcări și despărțiri urmate de dovezi copleșitoare de iubire din partea afaceristului, în încercarea de a o recâștiga pe cea denumită «Make-up artistul vedetelor». De data aceasta se pare că situația este iremediabilă, mai ales după declarațiile lipsite de echivoc ale Emei Uta, care confirmă separarea. Totuși o singură întrebare a rămas pe buzele multora: oare cine a spus primul «adio»?

WOW: Imagini interzise cardiacilor cu Bianca Drăgușanu și Ema Uta! Cine merită titlul de „regina costumelor de plajă”?

Ei bine Click! a mers tocmai la sursă și a aflat toate detaliile acestui final neașteptat. Alex Bodi ne-a dezvăluit în exclusivitate că, surpriză, el a fost cel care a ales să pună punct relației cu superba Ema Uta. 

Nu rata nici: Am găsit regii Instagramului din România! I-au detronat până și pe Ema Uta și Alex Bodi

«Într-adevăr am avut o relație foarte frumoasă, naturală, nimic forțat, totul bazat pe liniște, pe pace, pe fericire, pentru că așa e Ema, o persoană care caută doar lucrurile pozitive, îți oferă liniște, așa este ea ca femeie. De fapt este o copiluță, are un suflet de copil, e super sensibilă, super sufletistă. Între noi nu au existat tensiuni, nici nu merită să pronunț cuvântul tensiune.

Uite și: Ema Uta, cea mai fatală femeie din România! Cum s-a pozat în vacanță cu Alex Bodi și fiica lui

Da, am avut niște discuții de cuplu, au apărut niște situații și ca să evităm orice negativitate între noi, i-am zis săptămâna trecută că este mai bine să ne despărțim și ne vedem fiecare de treaba noastră, asta nu înseamnă că s-a întâmplat ceva rău între noi. Am respectat-o i-am fost loial tot timpul relației, deci nu există așa ceva. E o femeie super deosebită, cu multe calități, pe care o respect în continuare și căreia îi doresc tot binele din lume. Este o femeie frumoasă, independentă, e chiar demnă de respect.», a declarat în exclusivitate Alex Bodi pentru Click!

Ema Uta: «Există niște motive de despărțire cu adevărat»

Ema Uta a confirmat azi oficial despărțirea de Alex Bodi, însă a refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect sensibil, mai ales că întreaga poveste s-a întâmplat destul de recent

„Pe Alex îl voi considera în continuare un bărbat inteligent și atrăgător, ne-am înțeles extraordinar cât a fost bine, relația a fost una ingenuă, naturală, relaxată până la un punct.

Există niște motive de despărțire cu adevărat, dar nu sunt grave și – din respect pentru ce a fost – mi-aș dori să nu ofer detalii”, a mărturisit Ema Uta pentru CanCan

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net