Legătura profundă dintre Smiley, Sadhguru, Loredana și Damian Drăghici

Ultima actualizare:

Ce îi leagă pe Smiley, Sadhguru, Loredana și Damian Drăghici? Sunt adepții meditației, iar întâlnirea de la București, din aprilie 2022, cu celebrul guru indian a fost o revelație.

Sadhguru a vizitat Bucureștiu, în aprilie 2022. Foto: Iuliana Bodtan

Vizita celebrului Sadhguru, din aprilie 2022, în România, a avut un efect revelator pentru multe persoane care au fost în preajma celebrului yoghin devenit o voce puternică, la nivel internațional, în materie de activism de mediu și  agricultură practicată în mod responsabil.

Meditația le oferă liniște și inspirație

Ce au în comun cu Sadhguru vedete autohtone, precum Loredana Groza, Smiley sau Damian Drăghici? Meditația.

Loredana i-a transmis acestuia, la întâlnirea de la București: „Mulțumesc pentru că ați împărtășit energia, dragostea și binecuvântările. Pentru că ne-ați trezit la realitate cu privire la viitorul acestei planete, a solului nostru, a responsabilității noastre de a proteja următoarele generații de un sol epuizat”. 

De asemenea, Lori a fost atât de impresionată după plecarea lui Sadhguru, încât a ținut să le spună și fanilor cât de mult înseamnă yoghinul pentru ea: „Visul meu s-a împlinit! Ce binecuvântare să fiu alături de Sadhguru! Niciodată să nu renunți la visele tale! Îți mulțumim pentru că ne împărtășești energia, dragostea și binecuvântările!

Citește și: Aceste poziții de yoga îți vor revoluționa apetitul sexual!

De altfel, diva postează destul de des citate inspiraționale semnate de Sadhguru și nu ezită să se lase fotografiată sau filmată executând diverse poziții specifice meditației yoga.

De la întâlnirea cu Sadhguru nu au lipsit nici Smiley sau Damian Drăghici.

Smiley, la rândul său, găsește liniștea și inspirația prin meditație. Într-un interviu, el a recunoscut că ia în serios această practică. Frecvent, pe rețelele de socializare, artistul publică mesaje inspiraționale prin care își îndeamnă fanii să mediteze. 

Revalația lui Damian Drăghici

Damian Drăghici, de asemenea, a găsit un colț de liniște prin meditație, de mulți ani. Talentatul artist a explicat, într-un interviu acordat Adevărul, în 2009:  „Mă chinuia o întrebare: „Oare am fost făcut pentru muzică?”.

Am lăsat instrumentul un an de zile, după concertul din mai 2001, după concertul acela mare, după confirmarea valorii muzicii mele. Ceva nu era în regulă şi m-am dus la psihologi, la seminarii, la guru, la yoga, ţineam diete de tot felul. Apoi mi-am dat seama că eu făceam toate lucrurile acestea ca să le dovedesc altora ceva şi nu le făceam pentru mine”.

Celebrul lider spiritual Jaggi Vasudev, 64 de ani, cunoscut sub numele de Sadhguru, fondator al mişcării „Salvează Solul", este cel mai urmărit yoghin din lume, cu 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele sociale, doar în ultimul an.

Citește și: Managerul Centrului pentru Biodiversitate al Comisiei Europene: «Ce dracu' se întâmplă în România?»

El parcurge cu motocicleta 30.000 km, din Londra până în sudul Indiei, timp de 100 de zile, pentru a le vorbi oamenilor despre importanța conservării solului și a apei.

În 1983, a predat primul său curs de yoga. În 1992, Sadhguru a înființat Fundația Isha, pentru a susține activitățile sale spirituale și educaționale și care oferă programe de yoga sub numele „Isha Yoga”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net