Cum îți schimbă viața 5 minute de yoga

Exercițiu de yoga care relaxează mintea și antrenează mușchii FOTO: captură Cosmopolitan
Exercițiu de yoga care relaxează mintea și antrenează mușchii FOTO: captură Cosmopolitan

Phyllicia Bonanno, o antrenoare foarte talentată în yoga explică modul în care ne putem relaxa și lucra musculatura în același timp. Este vorba despre un exercițiu de yoga, compus din câteva mișcări ușor de realizat și extrem de relaxant.

Vedeți video AICI

Formarea mușchilor și a forței sunt importante, dar cine spune că trebuie să o faci cu gantere și repetări. Nu, nu ai nevoie de toate astea, dacă nu îți place, iar eu simt asta”, spune Phyllicia Bonanno, conform Cosmopolitan.

Ce este yoga și cum ne ajută starea de spirit

Yoga reprezintă o practică antică, prin care se realizează uniunea dintre corp, minte și conștiință. Yoga nu înseamnă numai exerciții fizice, yoga este un mod de viață care are un impact deosebit asupra corpului, minții noastre și de fapt are impact asupra vieții noastre (relațiile pe care le avem cu cei din jurul nostru, familie, carieră, sănătate).

Yoga reduce stresul și anxietatea, implicit efectele fizice ale stresului asupra organismului. Prin încurajarea relaxării, yoga ajută la scăderea nivelului hormonilor de stres (cortizolul). Beneficiile includ scăderea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace, îmbunătățirea digestiei și stimularea sistemului imunitar.

Cei mai mulți oameni se gândesc la exerciții fizice când este vorba despre yoga, dar yoga nu înseamnă doar partea acrobatică. Yoga este mai degrabă un mod de a avea o viață de care să ne bucurăm pe deplin. Practicând yoga învățăm să ne acceptăm pe noi înșine, așa cum suntem.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net