Cum îți schimbă viața 5 minute de yoga

image
Exercițiu de yoga care relaxează mintea și antrenează mușchii FOTO: captură Cosmopolitan

Phyllicia Bonanno, o antrenoare foarte talentată în yoga explică modul în care ne putem relaxa și lucra musculatura în același timp. Este vorba despre un exercițiu de yoga, compus din câteva mișcări ușor de realizat și extrem de relaxant.

Vedeți video AICI

Formarea mușchilor și a forței sunt importante, dar cine spune că trebuie să o faci cu gantere și repetări. Nu, nu ai nevoie de toate astea, dacă nu îți place, iar eu simt asta”, spune Phyllicia Bonanno, conform Cosmopolitan.

Ce este yoga și cum ne ajută starea de spirit

Yoga reprezintă o practică antică, prin care se realizează uniunea dintre corp, minte și conștiință. Yoga nu înseamnă numai exerciții fizice, yoga este un mod de viață care are un impact deosebit asupra corpului, minții noastre și de fapt are impact asupra vieții noastre (relațiile pe care le avem cu cei din jurul nostru, familie, carieră, sănătate).

Yoga reduce stresul și anxietatea, implicit efectele fizice ale stresului asupra organismului. Prin încurajarea relaxării, yoga ajută la scăderea nivelului hormonilor de stres (cortizolul). Beneficiile includ scăderea tensiunii arteriale și a frecvenței cardiace, îmbunătățirea digestiei și stimularea sistemului imunitar.

Cei mai mulți oameni se gândesc la exerciții fizice când este vorba despre yoga, dar yoga nu înseamnă doar partea acrobatică. Yoga este mai degrabă un mod de a avea o viață de care să ne bucurăm pe deplin. Practicând yoga învățăm să ne acceptăm pe noi înșine, așa cum suntem.

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
Camilla Parker si Regele Charles jpeg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
fata violata pixabay
image
image
image
image
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg
prietenie
echipamente sportive electronice 2 jpg
smartphone sursa pexels com jpg