VIDEO Cum pot fi oamenii fericiți? Sadhguru, lecții de viață la podcastul lui Măruță

Cătălin Măruță a avut un invitat atipic în podcastul urcat pe Youtube duminică seara. Mai mult, invitatul nu a fost "Acasă la Măruță", ci s-a dus moderatorul în deplasare, pentru interviu. Este vorba despre celebrul lider spiritual Jaggi Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, care a adunat peste 8.000 de români, pe 21 aprilie, la Arenele Romane.

image
Cătălin Măruță l-a avut invitat pe Sadhguru. Foto: captură Youtube

Pe 21 aprilie, la Arenele Romane, Sadhguru le-a vorbit românilor despre despre importanţa salvării solului, în cadrul unui amplu eveniment mondial, desfășurat pe parcursul a 100 de zile. Celebrul yoghin parcurge cu motocicleta 30.000 km, din Londra până în sudul Indiei, pentru a le vorbi oamenilor despre importanța conservării celor mai importante resurse ale planetei.

După ce a fost intervievat de Andreea Esca, după ce s-a întâlnit cu  Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, Sadhguru a fost și invitatul lui Cătălin Măruță, pentru o discuție relaxată, dar plină de adevăruri. "Credeți că putem să îi facem cumva, pe oamenii care ne urmăresc, să devină fericiți?", a fost una dintre întrebările adresate de Cătălin Măruță. Răspunsul, deși pare complex, este simplu, în esență: fericirea vine din noi și suntem singurii responsabili să o producem. 

stanga
dreapta
sadhguru si andreea esca png
loredana groza si sadhguru png
sadhguru si ministrul agriculturii png
sadhguru png
maruta si sadhguru png

Cum pot fi oamenii fericiți?

"Experiențele umane vin, în esență, din interiorul tău. Bucuria sau nefericirea, durerea și plăcerea, agonia și extazul, totul se întâmplă din interior. Tot ceea ce ți s-a întâmplat, vreodată, s-a întâmplat în tine. Deci ceea ce se întâmplă în tine trebuie să se întâmple în felul tău. Dacă tu, corpul, mintea, emoțiile și energiile tale se întâmplă în felul tău, ai fi fericit sau nefericit? Care este alegerea ta? Ce dorești aproapelui tău este discutabil, dar ceea ce vrei pentru tine este cel mai ridicat nivel de plăcere.

Plăcere înseamnă că, dacă corpul tău devine plăcut, atunci numim asta sănătate. Dacă mintea ta devine plăcută, numim asta pace. Dacă emoția ta devine plăcută, numim asta dragoste. Dacă devine foarte plăcută, numim aceasta compasiune. Dacă viața ta devine plăcută o numim fericire, iar dacă devine foarte plăcută, numim acest lucru extaz. Dacă mediul din jurul tău devine plăcut, îl numim succes.

Așadar, pentru a vă crea un mediu plăcut, aveți nevoie de cooperarea multor forțe care vă înconjoară, dar când vorbim de plăcerea corpului, plăcerea minții, plăcerea emoției și a energiei, e sută la sută treaba ta", a punctat Sadhguru, cel mai urmărit yoghin din lume, cu 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele sociale, doar în ultimul an.

Citește și: Cine este Sadhguru, yoghinul care a isterizat vedetele din România. Reacția ironică a lui Dan Negru

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg
Te cunosc de Undeva 3 jpg
alex velea ruby jpeg
lili sandu jpeg
image png