Cine este Sadhguru, yoghinul care a isterizat vedetele din România. Reacția ironică a lui Dan Negru

Ultima actualizare:

Celebrul lider spiritual Jaggi Vasudev, cunoscut sub numele de Sadhguru, le-a vorbit românilor despre despre importanţa salvării solului, în cadrul unui amplu eveniment organizat joi, 21 aprilie, la Arenele Romane. Acesta a mai avut întâlniri cu Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, dar și cu mai multe vedete din România.

Sadhguru și Andreea Esca. Foto: Instagram
Sadhguru și Andreea Esca. Foto: Instagram

Celebrul guru indian, fondator al mişcării "Salvează Solul", este cel mai urmărit yoghin din lume, cu 2,2 miliarde de vizualizări pe reţelele sociale, doar în ultimul an. El parcurge cu motocicleta 30.000 km, din Londra până în sudul Indiei, timp de 100 de zile, pentru a le vorbi oamenilor despre importanța conservării solului și a apei.

Sadhguru, intervievat de Andreea Esca

Sadhguru a fost și invitatul Andreei Esca, în cadrul unui interviu televizat, și le-a transmis românilor o lecție importantă: să se bucure de lucrurile simple, să aprecieze ce au, să zâmbească și să ocrotească mediul.

Sadhguru, încântat de întâlnirea cu Andreea Esca. Foto: Instagram
Sadhguru, încântat de întâlnirea cu Andreea Esca. Foto: Instagram

Tu și toți telespectatorii voştri ar trebui să faceți acest lucru. Mâine dimineață, dacă vă treziți, verificați dacă sunteți în viață. Dacă este așa, zâmbiți! Nu este un lucru mic! Aceasta este cel mai important lucru, toate celelalte sunt pe planul doi: familia, profesia. Orice se află pe planul doi. Toate acestea sunt importante doar dacă eşti în viață. Apoi, te uiți la ceas și vezi că e prânz și spui: sunt tot în viața!”, a declarat Sadhguru pentru Știrile PRO TV.

Loredana Groza, încântată de întâlnirea cu Sadhguru

Și Loredana Groza a fost la întâlnirea cu Sadhguru. Foto: Instagram
Și Loredana Groza a fost la întâlnirea cu Sadhguru. Foto: Instagram

Și Loredana Groza a publicat o poză pe Instagram, alături de celebrul guru indian, anunțând că este extrem de încântată de întâlnirea cu acesta. "Visul meu sa împlinit! Ce binecuvântare să fiu alături de Sadhguru! Niciodată să nu renunți la visele tale! Îți mulțumim pentru că ne împărtășești energia, dragostea și binecuvântările!", a scris Lori pe Instagram, solista fiind o fană înfocată a celebrului profet pe motocicletă.

Sadhguru s-a văzut și cu ministrul Agriculturii

Ministrul Adrian Chesnoiu și Sadhguru. Foto: Instagram
Ministrul Adrian Chesnoiu și Sadhguru. Foto: Instagram

Celebrul lider spiritual a trecut de la vedete, la miniștri. Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a avut și el o întrevedere cu ambasadorul Indiei, Rahul Shrivastava, şi cu Sadhguru, după cum se menționează pe pagina de Facebook a ministerului. Ministrul Chesnoiu a subliniat că "România se implică activ în efortul global de protejare a resurselor naturale,domeniu care trebuie să preocupe în egală măsură toate statele lumii".

Dan Negru: "Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool"

Prezența lui Sadhguru la București nu a rămas fără ecou. Dan Negru a avut o poziție curajoasă și tranșantă, pe Facebook, cu care au rezonat mulți dintre fanii săi, după cum se vede în comentarii.

"Un guru yoghin a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață, pe WhatsApp,  câte o mantră. Când i-am spus să încerce și cu Tatăl Nostru m-a privit cu mirare. Eram retrograd.

Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. Alungă spiritele rele, mi-a explicat. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem... Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru, pe Facebook.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net