Cum se descurca Smiley atunci când era tânăr și fără bani? Nu te-ai fi așteptat!

Astăzi Smiley are o situație financiară care îi permită să nu ducă grija zilei de mâine, însă lucrurile nu au fost întotdeauna foarte bune pentru îndrăgitul artist. Atunci când era tânăr și la început de drum cu trupa Simplu, Smiley a fost nevoit să recurgă la gesturi radicale pentru a se descurca!

image
Smiley a povestit despre isprăvile tinereții

Numele lui Smiley este recunoscut de o țară întreagă, iar artistul are concerte și proiecte pe bandă rulantă. În plus, este foarte activ și pe social media. Așadar, banii nu reprezintă o problemă. În urmă cu aproape două decenii, situația în care se afla solistul era una complet diferită. 

Vezi și: Marius Moga, Smiley și CRBL au împărțit o chirie, pâinea și pateul, în perioada trupei Simplu 

Tânăr, cu puțini bani, dar cu chef de distracție, Smiley a găsit, chiar și atunci, soliții pentru a merge pe litoral, deși finanțele sale nu erau la nivelul așteptat.

Solistul a dezvăluit că nu avea banii necesari pentru a-și permite o cazare luxoasă, așadar au fost momente când a dormit pe plajă. Mai mult decât atât, nu mânca la restaurantele piperate, ci găsea alimente care îi țineau de foame. Trucul la care apela? Langoși și un suc acidulat! 

„Am rămas fără bani. Tot timpul rămâneam fără bani când veneam la mare. În ultimele 3-4 zile mâncam un langoș și cu ceva acidulat ca să se umfle în burtă și să nu ți se mai facă foame. Am făcut o grămadă de nebuneli la mare. Am dormit la un moment patru inși într-o cămăruță de 10 metri pătrați", a povestit Smiley, conform Fanatik.ro. 

Citește și: Smiley, reacție fabuloasă după ce a fost desființat pentru scenele cu Gina Pistol 

CRBL  a povestit despre începutul trupei Simplu și despre sacrificiile pe care le-a făcut 

Nu demult, și CRBL, fostul coleg de trupă a lui Smiley, a vorbit despre începuturile formației Simplu și despre sacrificiile pe care le făceau membrii.

CRBL, Moga și Smiley se aflau la început de drum și au fost nevoiți să împartă o chirie și puțina mâncare pe care o aveau la dispoziție. CRBL a dezvăluit că au existat moment în care dormeam pentru că pur și simplu le era foame și nu aveau ce să mănânce. 

Timpul a trecut, iar foștii membrii ai trupei sunt astăzi pe cei mari! CRBL a participat la Survivor și plănuiește să revină în România, după mai mulți ani petrecuți în Spania alături de familie, Smiley este un artist complet cu o familie superbă, iar Marius Moga muncește de zor la propriile proiecte, deși nu mai apare atât de des pe micul ecran sa la evenimentele mondene. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
andreea mantea 2 JPG
cub larisa iordache png
FotoJet (1) jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
image png
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
image
image
image
image
Coolio SURSA FOTO Facebook jpg
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png