Vă mai aduceți aminte de Maia Mălăncuș, câștigătoarea “Vocea României Junior”? Și-a schimbat viața radical, la doar 15 ani!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Maia Mălăncuș (15 ani), câștigătoarea concursului “Vocea României Junior” din 2018, de la Pro TV, a făcut schimbări radicale, în ultima perioadă din viața sa. Artista și-a lăsat familia, prietenii și colegii de clasă de la Iași și s-a mutat cu chirie la București, în speranța că în viitorul apropiat o să devină o mare stea a muzicii ușoare românești.

Maia Mălăncuș , alături de Marius Moga
Maia Mălăncuș , alături de Marius Moga

Maia Mălăncuș s-a mutat la București!

Maia Mălăncuș și Marius Moga (40 de ani) au făcut echipă bună în show-ul de talente de pe Pache Protopopescu, în urmă cu patru ani. Încă din etapa audițiilor pe nevăzute, “micuțul Mozart”, așa cum e numit Moga, a simțit talentul de învingătoare al puștoaicei.

Iată că timpul a trecut, iar câștigătoarea concursului a decis să cel mai bine e să se mute în București. Contactat de Click!, tatăl Maiei, Daniel Mălăncuș, ne-a dezvăluit detalii despre schimbarea din viață a cântăreței.

„Maia s-a mutat în București anul acesta cam din septembrie. Este acum în clasa a IX, la Colegiul Național “Gheorghe Lazăr”, specializarea mate - info. Este un liceu foarte bun, suntem mândri de ea! Știu că este înclinată pe domeniul artistic, da, dar este o elevă foarte bună la școală, așa că a ales acest profil real.

Îi plac provocările! Maia acum locuiește în București, într-un apartament închiriat singură. Mă mai duc eu la ea să stau câteva zile, mai merge soția să stea la Maia câteva zile și tot așa. Toată această schimbare a venit după ce casa de discuri și managerul ei ne-au tot zis, de mai multe ori, să se mute în București.

Noi nu avem cum să ne mutam acolo cu ea, să îi fim alături. Mai avem trei copii acasă și afaceri în Iași. Suntem strâns legați de acest oraș. Este un sacrificiu și un compromis pe care l-am făcut pentru ea. Am văzut că își dorește foarte mult să persevereze, așa că i-am oferit această șansă.”, a declarat Daniel Mălăncuș, pentru Click!

Marius Moga, alături de Maia Mălăncuș

„O iubim mult și ne crește inima când o vedem cum face lucruri mărețe pe zi ce trece. Săptămâna trecuta a lansat o piesă cu Andra Gogan și Cleopatra Stratan. O să lanseze și o piesă singură cam într-o săptămână. Cu Marius Moga ține legătura în continuare chiar în vară a fost pe la el pe la studio.”, ne-a mai spus tatăl fostei câștigătoare de la Vocea României Junior, Maia Mălăncuș.

Click! spune:

Maia Mălăncuș a reușit să impresioneze juriul, dar și o țară întreagă cu vocea și talentul ei. Micuța moldoveancă a avut o reușită de zile mari în finala de la “Vocea României Junior”. Aceasta a cântat alături de What’s Up piesa “K la meteo”, alături de Marius Moga melodia "Pe barba mea" și singură melodia "Girl on fire". Toate aceste hituri au reușit să o clase pe primul loc pe Maia și să câștige marele premiu de 50.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net