Incident la Vocea României! Tudor Chirilă a comis o gafă majoră: «Nu trebuia să treci prin asta!»

Ultima actualizare:

Tudor Chirilă a gafat serios la Vocea României, în timpul reprezentației unei concurente de 17 ani. Juratul ar fi putut compromite prestația fetei care a pășit pe scena show-ului de talente. Iată cum s-a desfășurat incidentul!

Incident la Vocea României! Tudor Chirilă a comis o gafă majoră
Incident la Vocea României! Tudor Chirilă a comis o gafă majoră

Show-ul de talente Vocea României aduce la fiecare ediție câte un moment care dă peste cap așteptările publicului. Unul dintre elementele care fac de obicei deliciul celor aflați în fața micilor ecrane este dinamica dintre cei cinci jurați Tudor Chirilă, Denis, Irina Rimes, Theo Rose și Smiley.

La ediția din 28 octombrie a emisiunii Vocea României, unul dintre jurați a comis o gafă majoră care ar fi putut să compromită foarte ușor prestația uneia dintre concurente. Tudor Chirilă, juratul cu vorbele la el, dar visător ca un artist, a apăsat din greșeală butonul roșu în timpul reprezentației Marei Berechet, o concurentă din Constanța de numai 17 ani. În ciuda acestui incident, Mara a reușit să impresioneze pe Denis și pe Irina Rimes, care s-au întors, dorind să-i fie mentori, mai departe în cadrul show-ului Vocea României. 

Incidentul cauzat de Tudor Chirilă a fost unul neplăcut, dar concurenta l-a depășit cu brio. Chirilă și-a cerut scuze în fața tinerei și a îndemnat jurații și publicul de la Vocea României să o aplaude pentru maniera în care nu s-a lăsat intimidată de gestul său. 

«Abia am atins butonul, a fost o defecțiune tehnică. Îmi pare rău că a trebuit să treacă prin asta pentru că eu pur și simplu mângâiam butonul ăsta, nu l-am apăsat. Îmi pare rău pentru că a fost o chestie tehnică, tu nu trebuia să treci prin chestia asta. Vreau să te felicit pentru felul în care nu te-ai lăsat distrată de ceea ce s-a întâmplat. Meriți un rând de aplauze pentru modul în care te-ai descurcat»

Ce echipă a ales concurenta Mara Berechet la Vocea României?

Denis și Irina Rimes s-au «duelat» pentru a o convinge pe talentata adolescentă să vină în echipa unuia dintre ei. Mara Berechet a ales-o pe Irina Rimes. 

Mara, m-am întors pentru că ai o voce frumoasă, dar nu ai avut o prestație care să mă încânte neapărat 100%. Tu încerci să demonstrezi prea multe. Mi-ar plăcea să avem cât mai mult timp împreună dacă vii în echipa mea, ca să ne jucăm cu piesele, să vedem ce muzică îți place și pe ce piese pot să te temperez, să îți țin vocea aia în frâu”, a spus Denis Roabeș.

Pot să recunosc o voce bună chiar și atunci când exagerează. Cred că ai un foarte mare potențial. Eu m-am uitat la tine până în ultima secundă și mi-a plăcut că nu ai ieșit din starea piesei, chiar dacă după ce s-a terminat nota de final puteai să te relaxezi”, a subliniat Irina Rimes.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net