Carmen Harra le cere ajutorul românilor din State! Despre ce problemă este vorba

Carmen Harra le-a cerut ajutorul românilor din SUA. Mai exact, celebra prezicătoare a avut nevoie de un lucru, pe cât de simplu, pe atât de important. În social media, pe contul său de Facebook, Carmen a făcut un apel către toți urmăritorii ei care sunt din România, însă locuiesc sau sunt în trecere prin State. 

Carmen Harra este cunoscută pentru interacțiunea constantă pe care o are cu oamenii din social media. Deseori, celebra prezicătoare le comunică diverse lucruri, îi ține la curent cu viața personală și cea profesională și chiar le dă sfaturi. 

Apel disperat către românii din SUA!

Recent, Carmen Harra le-a cerut ajutorul românilor, pe contul său de Facebook. Prezicătoare se pare că are nevoie să trimită un pachet în România.

„Dragii mei prieteni din America, cine ajunge în România luna viitoare și mă poate ajuta să îmi ducă un mic pachet din SUA, în România, vă rog, mesaj în privat! Vă iubesc!”, a fost mesajul postat de Carmen Harra, pe rețeaua de socializare. 

Citește și - Carmen Harra, mesaj pentru românii care se tem de război. «Capul lui Putin va cădea»

Câțiva dintre internauți au și reacționat: „Am lăsat telefonul meu la împresarul tău, am vrut să te ajut! Nu m-a sunat nimeni”, a scris un bărbat, dornic să o ajute pe Carmen Harra. Cu toate acestea, prezicătoarea celebră nu i-a oferit niciun fel de răspuns. 

Cum a ajuns Carmen Harra să vadă viitorul

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare din România. De-a lungul timpului, a anticipat numeroase lucruri, iar multe dintre ele s-au adeverit negreșit. 

Pentru cei care nu știu, încă, de unde are această putere de a privi în viitor și de a vedea lucrurile ce urmează să se întâmple, Carmen a oferit răspunsul pe care toată lumea îl aștepta. Într-un interviu acordat pentru avantaje.ro, prezicătoarea a vorbit despre moartea clinică pe care a trăit-o în copilărie și despre punctul culminant în care s-a conectat cu Universul.

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”, a spus Carmen, pentru sursa citată. 

Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute prezicătoare
Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute prezicătoare

„Realitatea reflectă ceea ce proiectează mintea. Îți trebuie cunoaștere de sine, multă forță, încredere și înțelepciune ca să pui în univers exact ceea ce ai nevoie și ceea ce ți se potrivește. Lumea exterioară reflectă toate dorințele tale și toate visele tale devin realitate prin felul în care știi să le proiectezi”, a mai povestit Carmen Harra.

Ce religie are Carmen Harra

O altă întrebare care a stat pe buzele tuturor a fost legată de religia celebrei Carmen Harra. În cadrul aceluiași interviu, aceasta a mărturisit că nu și-a schimbat niciodată orientarea religioasă, fiind cea catolică. Cu toate acestea, Carmen admite faptul că mereu a fost curioasă și de modul în care acționează celelalte religii existente în lume, așa că le-a aprofundat cât a putut. 

„Tata a fost catolic, mama a fost ortodoxă, iar eu sunt botezată la catolici, deci sunt catolică și așa am rămas mereu. Soțul meu a fost creștin ortodox, copiii mei sunt ortodocși, iar eu sunt și ortodoxă, după mamă. Nu mi-am schimbat niciodată religia creștină. Dar vreau să înțeleg cum funcționează și alte convingeri religioase”, a mai mărturisit aceasta, pentru avantaje.ro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net