Cât de adorabil! Un micuț și tatăl lui fac senzație pe Internet

Ultima actualizare:

    Bebeluşul şi tăticul, vedete pe YouTubecaptură video
Bebeluşul şi tăticul, vedete pe YouTubecaptură video

Când pierzi momente importante din primele luni de viață ale copilului tău, faci orice pentru a le recupera. Iar tehnologia este un aliat important în acest demers. La asta s-a gândit și Eric Bruce când a hotărât să realizeze scurte clipuri amuzante cu fiul său, pentru a i le trimite soției, când aceasta se afla la serviciu.

Gesturi adaptate fiecărei părți muzicale alese, recuzită  și un simț al umorului dezvoltat au făcut din clipul postat de bărbat pe YouTube o dovadă a unui an întreg de distracție cu fiul său.

Micul Jack și tatăl lui au folosit aplicația Dubmash pentru a realiza filmuețe inedite pe care le-au trimis mamei băiețelului. În decurs de un an, cei doi au mimat interpretarea unor melodii mai vechi sau mai noi, dar și a unor replici din filme. Chiar dacă mama nu era mereu în preajma fiului său, aceasta l-a putut vedea crescând, iar zilele lungi la birou i-au devenit sigur mai bune și mult mai amuzante.

Chiar și câinele familiei are câteva apariții, dar reacțiile lui Jack sunt cireașa de pe tort, asta fără a nu desconsidera creativitatea și talentul tatălui. Iar intenția de a o face fericită pe soția lui este mai mult decât de lăudat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net