Cât de bine încălzești o cameră cu un panou radiant de 2000W

#Best buys
Ultima actualizare:

Chiar dacă facturile la gaz s-au mărit, trebuie să căutăm metode alternative de a ne încălzi în iernile friguroase de iarnă, fără a mai apela în mod constant la centrala electrică sau la sistemul de termoficare a orașului.

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Poate face cu brio chiar și unui depozit mic?

Totuși, pentru fiecare problemă există o soluție, iar în acest caz apare panoul electric radiant, o soluție pentru încălzire suplimentară. Acesta a fost conceput pentru a oferi o încălzire uniformă și de lungă durată, dedicat atât locuințelor noastre, cât și spațiilor industriale sau uzului extern (terase, foișoare etc.)

Din fericire, pe lângă domeniile extinse în care pot fi folosite aceste panouri radiante de 2000W sau peste, putem număra și liniștea. Bineînțeles, panoul nu emite zgomot, având grijă de confortul tău. De asemenea, aici intervin și dispozitivile de siguranță de ultimă generație.

Cât despre mărime, acestea au dimensiuni variabile, iar greutatatea nu este foarte mare, fiind ideale pentru a fi transportate în portbagajul mașinii pentru o călătorie la munte, într-o zi rece de iarnă. Fie la cabană, fie în propriu apartament, aceste panouri radiante o să-și găsească foarte repede un loc în casele utilizatorilor.

Cât despre curentul pe care acesta îl consumă, producătorii folosesc tot felul de trucuri legate de consum, însă trebuie spus că nu sunt aparate economice. Ce este însă interesant e timpul foarte rapid de încălzire, de doar 3-5 minute. 

Nici puterea acestuia nu este de neglijat, la peste 2000W poți fi sigur că acesta o să reușească să încălzească chiar și un depozit de mici dimensiuni, iar apartamentul sau casa ta poate fi chiar o joacă de copii pentru acesta, fără a mai apela la alte trucuri de încălzire. 

De asemenea, chiar și pentru cei din domeniul HoReCa este o investiție bună, mai ales pentru a putea deschide terasele din exterior acoperite, pentru a sporii calitatea ambientului, dar și confortul clienților în zilele reci de iarnă. Panourile pot fi achiziționate cu prețuri între câteva sute și 2000 de lei, de pe eMAG.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net