Cât de bine încălzești o cameră cu un panou radiant de 2000W

#Best buys 24 ianuarie 2022

Chiar dacă facturile la gaz s-au mărit, trebuie să căutăm metode alternative de a ne încălzi în iernile friguroase de iarnă, fără a mai apela în mod constant la centrala electrică sau la sistemul de termoficare a orașului.

image
Sursa foto: Pixabay

Poate face cu brio chiar și unui depozit mic?

Totu╚Öi, pentru fiecare problem─â exist─â o solu╚Ťie, iar ├«n acest caz apare panoul electric radiant, o solu╚Ťie pentru ├«nc─âlzire suplimentar─â. Acesta a fost conceput pentru a oferi o ├«nc─âlzire uniform─â ╚Öi de lung─â durat─â, dedicat at├ót locuin╚Ťelor noastre, c├ót ╚Öi spa╚Ťiilor industriale sau uzului extern (terase, foi╚Öoare etc.)

Din fericire, pe l├óng─â domeniile extinse ├«n care pot fi folosite aceste panouri radiante de 2000W sau peste, putem num─âra ╚Öi lini╚Ötea. Bine├«n╚Ťeles, panoul nu emite zgomot, av├ónd grij─â de confortul t─âu. De asemenea, aici intervin ╚Öi dispozitivile de siguran╚Ť─â de ultim─â genera╚Ťie.

C├ót despre m─ârime, acestea au dimensiuni variabile, iar greutatatea nu este foarte mare, fiind ideale pentru a fi transportate ├«n portbagajul ma╚Öinii pentru o c─âl─âtorie la munte, ├«ntr-o zi rece de iarn─â. Fie la caban─â, fie ├«n propriu apartament, aceste panouri radiante o s─â-╚Öi g─âseasc─â foarte repede un loc ├«n casele utilizatorilor.

C├ót despre curentul pe care acesta ├«l consum─â, produc─âtorii folosesc tot felul de trucuri legate de consum, ├«ns─â trebuie spus c─â nu sunt aparate economice. Ce este ├«ns─â interesant e timpul foarte rapid de ├«nc─âlzire, de doar 3-5 minute. 

Nici puterea acestuia nu este de neglijat, la peste 2000W po╚Ťi fi sigur c─â acesta o s─â reu╚Öeasc─â s─â ├«nc─âlzeasc─â chiar ╚Öi un depozit de mici dimensiuni, iar apartamentul sau casa ta poate fi chiar o joac─â de copii pentru acesta, f─âr─â a mai apela la alte trucuri de ├«nc─âlzire. 

De asemenea, chiar ╚Öi pentru cei din domeniul HoReCa este o investi╚Ťie bun─â, mai ales pentru a putea deschide terasele din exterior acoperite, pentru a sporii calitatea ambientului, dar ╚Öi confortul clien╚Ťilor ├«n zilele reci de iarn─â. Panourile pot fi achizi╚Ťionate cu pre╚Ťuri ├«ntre c├óteva sute ╚Öi 2000 de lei, de pe eMAG.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
00032 jpg
Pensionari din România jpg
banica vicoveanca jpeg
crbl  2 (2) jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
bone ferenc criminal bihor motiv crima 770454 webp
telefon jpeg
shaorma jpeg
Pensionari din România jpg