Câtă inconştienţă! Au fumat cannabis pe munte și au chemat elicopterul să-i salveze

Ultima actualizare:

    Cei patru bărbaţi au fumat cannabis când au ajuns în vârful Scafell Pike, cel mai înalt din Marea Britanie
Cei patru bărbaţi au fumat cannabis când au ajuns în vârful Scafell Pike, cel mai înalt din Marea Britanie

Inconsţienţă dusă la extrem. Un grup de alpiniști au rămas blocaţi pe vârful Scafell Pike de 978 m, cel mai înalt din Marea Britanie, după ce au fumat cannabis şi nu au mai fost în stare să coboare.

Unul dintre cei patru bărbaţi a solicitat intervenţia echipajelor de salvare după ce şi-a dat seama că el şi prietenii lui nu vor fi în stare să coboare de pe munte, scrie Metro.co.uk.

Apelul a fost dat sâmbătă la 999, în jurul orei 6.30. Trei ore mai târziu, salvamontiştii au reuşit să-i ducă jos pe cei patru în siguranţă.

„Persoane blocate pe munte după ce au fumat cannabis. Acum, trebuie să trimitem salvamontiști, asistență aeriană și ambulanță pentru a-i salva”, a scris Poliția din Cumbria pe Twitter.

Aceştia au revenit cu o postare în care au subliniat faptul că “echipajele de voluntari şi-au pus viaţa în pericol pentru a-i salva”.

Internauţii au reacţionat imediat şi i-au condamnat pe inconştienţii care au urcat pe munte şi au fumat cannabis. Ei sunt de părere că toate costurile operaţiunii de salvare ar trebui suportate de aceştia.

image
image
image
image
image
image
cimpanzeu valencia jpg
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net