Cățelul-erou și-a salvat stăpânul de la moarte: „Medicii s-au mirat că am scăpat”

Ultima actualizare:

Cu adevărat prietenul cel mai bun al omului! Fostul culturist Malcom Myers, în vârstâ de 63 de ani, a fost salvat zilele trecute de cățelul său, Buddy (10 ani), după ce un copac uriaș a căzut peste el.

Fostul culturist Malcom Myers , alături de călețul său, Buddy
Malcom Myers (63 de ani) îi este recunoscător cățelului său, Buddy (10 ani) (Foto: Profimedia)

Bărbatul din Thirsk, Marea Britanie, se plimba cu animalul pe stradă, atunci când un castan aflat în grădina cuiva s-a prăbușit peste el.

Bărbatul vrea să fie despăgubit pentru calvarul prin care a trecut

Myers, care în prezent este om de afaceri, a fost lovit la spate și la gât în acest incident. El a reușit să scape cu ajutorul lui Buddy, un cățel din rasa Yorkshire Terrier.

Fostul culturist intenționează să ia măsuri legale împotriva persoanei sau autorității responsabile de copacul respectiv, care se afla într-o grădină. El a spus că ar fi putut ucide pe cineva mai puțin apt fizic decât el și este recunoscător că a scăpat doar cu vânătăi. În urma unei tomografii computerizate (CT) s-a stabilit că nu i-a fost afectată coloana, deși s-a ales cu dureri de spate în urma incidentului.

Partenera de viață a lui Malcom, lângă castanul căzut (Foto: Profimedia)
Partenera de viață a lui Malcom, lângă castanul căzut (Foto: Profimedia)

 „Mă plimbam cu Buddy, care este alături de mine tot timpul, atunci când a avut loc incidentul. A fost îngrozitor. Nu știam ce s-a întâmplat, am auzit acest sunet puternic precum un tunet. Sunt foarte norocos că sunt în viață. Medicii se miră că am scăpat, mi-au zis că nu știu cum de am supraviețuit. Era un copac masiv! Eu sunt un tip mai binefăcut, pentru că am fost culturist, dar dacă ar fi fost altcineva în locul meu, nu ar fi supraviețuit”, a explicat bărbatul, citat de publicația britanică Daily Mail.

Buddy a salvat ziua grăbindu-se să-și ajute stăpânul: „Mi-a sărit imediat în ajutor. A venit în fugă și a început să tragă de hainele mele, să mă scoată de sub copac, a săpat ca eu să am loc să ies”.

Șeful interimar al Consiliului North Yorkshire, Jayne Charlton, a declarat: „Putem confirma că investigăm un incident în care un cetățean a fost lovit de un castan căzut dintr-o grădină privată, care a aterizat pe poteca publică învecinată. Un membru al publicului ne-a alertat despre incident, la care am răspuns imediat, închizând poteca și curățând resturile”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net