Motivul emoționant pentru care acest cățel a primit diplomă de absolvire a facultății

Emoționant! Ceremonia de absolvire de la Universitatea Seton Hall din New Jersey, SUA, a avut și un absolvent foarte special: câinele Justin.

Justin, câinele-ghid al lui Grace Mariani, a primti dimploma de basolvire la Seton Hall
Justin a absolvit facultatea Seton Hall din New Jersey

Animalul este câinele-ghid al unei studente cu dizabilități. Au terminat facultatea împreună – și când Grace Mariani a urcat pe scenă pentru a-și primi diploma la Universitatea Seton Hall săptămâna aceasta, câinele ei, Justin, i-a fost alături și de data aceasta.

Câinele Justin o ajută pe Grace Mariani în fiecare zi

Un videoclip publicat pe Twitter de universitate o arată pe Grace Mariani și pe cățelul ei în vârstă de șase ani primind diplome de absolvire de la Seton Hall. Mariani a primit o diplomă de licență în Științe și Educație, după ce a absolvit cu magna cum laude, în timp ce Justin, un labrador simpatic, a primit o diplomă de onoare pentru participarea la toate cursurile alături de stăpâna sa. Justin a purtat inclusiv o roba de absolvire și a arătat adorabil pe scenă. Cățelul a primit diploma de la președintele Seton Hall, Joseph E. Nyre, în timp ce stăpâna sa l-a privit cu mândrie. Imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Conducerea facultății a explicat în postare că Justin și Grace Mariani au fost la absolut toate cursurile împreună, inclusiv la examene, așa că era de așteptat ca și Justin să primească o diplomă de absolvire, după munca depusă. 

Mariani și Justin au părăsit scena împreună într-un cor de urale și...câteva lătrături ale labradorului. Tânăra a spus că plănuiește să predea educație primară și specială, iar Justin îi va rămâne alături pe parcursul carierei sale. Grace a explicat că datorită lui Justin a reușit să fie mai independentă. Animalul a învățat să îndeplinească peste 45 de sarcini, pentru a o ajuta pe stăpâna lui.

Colegii absolvenți și actualii studenți la Seton Hall i-au lăudat pe Twitter atât pe Justin, cât și pe Mariani pentru realizările lor, unii spunând că Justin trebuie să fi fost „atât de mândru” de Mariani, iar alții numind clipul un „moment minunat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net