Povestea care face înconjurul lumii. O femeie care avea nevoie de un rinichi nou a fost salvată de câine

O femeie care suferea de o boală gravă a fost salvată chiar de propiul ei animal de companie! Cum a salvat-o câinele pe stăpână sa este un miracol!

doberman jpg jpeg

Lucy Humphrey, în vârstă de 44 de ani, a avut insuficiență renală după ce a suferit de lupus timp de 15 ani. Aceasta trebuiă să facă un transplant, dacă nu, ar fi murit. Însă viața i s-a schimbat în momentul în care ea și iubitul ei Cenydd Owen au mers la plajă într-o zi obișnuită. Habar nu avea totuși, că Dobermanul ei pe nume Indie avea să îi schimbe viața.

Întâmplător Indie s-a apropiat de o femeie, pe nume Katie James în vârstă de 40 de ani, pe care a început să o adulmece. Lucy însă avea să afle mai târziu că Katie era compatibilă cu ea pentru rinichi.

Lucy s-a dus să îi ceară scuze lui Katie pentru că Indie a deranjat-o și așa cele două au început să vorbească. Katie a fost atunci invitată să se alăture grătarului lor, pe plaja Cold Knap, pe insula Barry, în sudul Țării Galilor.

Lucy a declarat: Am fost foarte încântată să o văd pe Katie: „A adus niște băutură cu ea și mi-a oferit și mie.Cenydd mi-a explicat că nu puteam să beau, deoarece făceam dializă".

dializa jpeg

Astfel Katie a aflat că Lucy avea nevoie de un rinichi. „Asta e o nebunie. Tocmai m-am înscris în registrul de donare de rinichi", îi spusese Katie. 

Cenydd a întrebat-o a întrebat-o pentru cine donează, iar Katie i-a spus că este dispusă să ofere oricui are nevoie. Au făcut schimb de numere și au contactat un coordonator de donatori a doua zi.

Lucy a spus: „A făcut toate testele și s-a dovedit că era perfect compatibilă. Un chirurg ne-a spus că este o șansă la 22 de milioane de a găsi compatibilitatea perfectă, iar eu aveam nevoie de asta, deoarece am Lupus. Mi-au spus cu câțiva ani în urmă că mai am doar cinci ani de trăit."

Lupusul este o afecțiune care provoacă inflamații la nivelul inimii, plămânilor, ficatului, rinichilor și articulațiilor.

imbratisare buna jpg

„Dacă Indie nu ar fi mirosit-o pe Katie pe plajă, poate că nu mi-aș fi găsit niciodată perechea perfectă. Cred că instinctul ei de cățeluș i-a spus că Katie era o persoană caldă, bună și generoasă care ar fi fost fericită să mă ajute.", a mai adăugat Lucy.

Cele două femei și-au făcut transplantul la Spitalul Universitar din Țara Galilor, Cardiff, pe 3 octombrie 2022. Operația a fost un succes, iar Lucy este acum complet recuperată și duce o viață normală.

Lucy a spus: „Nu am mai avut niciodată o viață de om sănătos: Chiar aveam nevoie de acest transplant. Deja mi-a schimbat complet viața".

Lucy a descris-o pe Katie ca fiind o „persoană minunată și altruistă", căreia nu poate să-i mulțumească îndeajuns.

Iar donatoarea Katie a spus: „Sunt atât de entuziasmată și fericită că există ceva ce am putut face pentru a-i oferi o viață normală".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net