Cinci ceaiuri bune pentru rinichi. Încearcă-le dacă ai probleme

image

Durerea de spate şi dificultăţile la urinat sunt simptome ale afecţiunilor renale care uneori sunt atât de puternice, încât îţi taie respiraţia. Un tratament preventiv pentru persoanele care se ştiu cu probleme, dar şi un remediu pentru cele aflate în criză e pe bază de ceaiuri.

  • 1. Ceai de Chanca Piedra 

Ceaiul de Chanca Piedra sau hrenoasă este folosit pentru dizolvarea pietrelor la rinichi. Mai exact, acest sortiment de ceai reduce şansele ca substanţele care formează pietre să se unească împreună şi diminuează cantitatea de substanţe care formează pietrele.

  • 2. Ceai de turmeric

Turmericul conţine curcumin, care este cel mai puternic antiinflamator natural, antioxidant cu efecte antivirale şi de reducere a colesterolului. Această substanţă puternică poate fi, de asemenea, utilizată pentru a ajuta la problemele legate de rinichi, inclusiv boală cronică de rinichi.

  • 3. Ceai de cozi de cireşe

Acest sortiment de ceai conţine săruri de potasiu şi flavonoide, având acţiuni diuretice, antiseptice urinare, astrigente, antidiareice şi depurative. În plus, contribuie la funcţionarea normală a aparatului urinar şi la eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp.

  • 4. Ceai de mătase de porumb

Acesta este un remediu excelent pentru pietrele la rinichi, având în compoziţie vitaminele B6, C, E, K, săruri de calciu şi potasiu, conform wwwalegesanatos.ro.

  • 5. Ceai de păpădie

Păpădia are un conţinut redus de calorii şi ridicat în carbohidraţi şi fibre. Această conţine vitamina A, vitamina B6, vitamina C şi vitamina K şi minerale, precum: fier, calciu, magneziu, potasiu şi sodiu. Ceaiul de păpădie are proprietăţi diuretice şi poate contribui la detoxifierea organismului. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
1231 jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
iordanescu pandurii 2016 jpg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg