Caz incredibil! O femeie a rămas paralizată după ce a avut orgasm

Ultima actualizare:

    O femeie a paralizat după ce a avut orgasmFoto: arhivă personală
O femeie a paralizat după ce a avut orgasmFoto: arhivă personală

Lucinda Allen (43 de ani), o femeie căsătorită și mamă a unei fetițe, a povestit drama prin care a trecut după ce a întreținut relații sexuale cu soțul său. Ceea ce ar fi trebuit să-i ofere plăcere, s-a transformat într-un coșmar.

Lucinda a povestit că imediat după ce a avut al doilea orgasm, a început să aibă dureri foarte puternice de cap care au dus la o hemoragie neurologică, precizează The Mirror.

Paralizia nu a apărut imediat, ci după vreo șase luni, când era și însărcinată. Din cauza stării sale grave de sănătate, a fost pusă în comă indusă de către medici după ce a avut mai multe atacuri vasculare care în cele din urmă, i-au produs paralizie pe partea stângă a corpului. În ciuda stării grave în care s-a aflat, a reușit în mod miraculos să aducă pe lume o fetiță sănătoasă, pe care a numit-o Marri-Alice.


    Lucinda, alături de soțul său, după ce s-au căsătoritFoto: The Mirror
Lucinda, alături de soțul său, după ce s-au căsătoritFoto: The Mirror

„Sunt norocoasă că trăiesc. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am pățit eu. Neurochirurgul meu mi-a spus că am suferit de o anomalie congenitală a vaselor de sânge care mi-a cauzat o durere permanentă intermitentă la cap după orgasm. La început am crezut că e ceva normal, dar aveam hemoragie la nivelul creierului”, a mărturisit Lucinda.

În prezent, femeia este imobilizată într-un scaun cu rotile, dar este fericită că are un soț care o iubește și o fiică sănătoasă.

image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
spre rimetea   levi bagy photography jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net