Ce calităţi fizice admiră o femeie la un bărbat

simeon stalpnicul png
Umerii bine definiţi, mâinile îngrijite şi nu în ultimul rând abdomenul plat le incită foarte tare pe femeifoto:123RF

Fiecare femeie îşi conturează imaginea fizică a barbatului ideal. Iar dacă te-ai întrebat vreodată ce părți ale corpului unui bărbat sunt atrăgătoare pentru reprezentantele sexului frumos, ai ocazia să afli răspunsul în articolul de mai jos. Umerii bine definiţi, mâinile îngrijite şi nu în ultimul rând abdomenul plat le incită foarte tare pe femei.

Umerii bine definiţi

Cele mai multe femei recunosc că sunt înnebunite după bărbaţii cu umerii lati şi bine lucraţi la sala de sport. Aceştia sunt irezistibili in ochii femeilor şi sunt semn al puterii şi masculinităţii. Reprezentantele sexului frumos consideră că bărbaţii cu umerii bine definiţi sunt sexy şi atrăgători. Aşa că, dragi bărbaţi, nu vă rămâne decât să mergeţi la sala de sport, dacă vreţi ca femeile să se dea în vânt după voi.

Picioarele puternice

De obicei, bărbaţii care fac foarte mult sport au picioarele bine conturate şi puternice. Femeile spun că sunt atrase deoarece vor să simtă forţă atunci când sunt dominate de un bărbat care ştie ce vrea. Cu atât mai mult, bărbatul cu picioarele puternice e prezent in fanteziile multor femei.

Mâinile îngrijite

Femeile se uită cu atenţie la mâinile unui bărbat şi apreciază când acestea sunt curate şi bine întreţinute. Mâinile spun foarte multe despre personalitatea bărbatului şi despre felul în care îşi acordă atenţie. Din acest motiv, este bine ca măcar o dată la două săptămâni, bărbaţii să meargă la un salon pentru a-şi face atât manichiura, cât şi pedichiura.

Abdomenul plat

Trebuie să recunoaştem că şi noi, femeile, suntem atrase de un abdomen bine lucrat şi nu neapărat plin de pătrăţele, dar vrem ca stomacul să fie plat. Nu multe sunt tentate să meargă în pat cu un bărbat care are o burtă mare şi dezgustătoare.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg