Ce dement! Se bagă în vulcan să îşi facă poză

Ultima actualizare:

    Americanul Eric Leifer a ţinut morţiş să aibă o  amintire cu jetul de lavă ce ţâşnea din Kalpana, Hawaii
Americanul Eric Leifer a ţinut morţiş să aibă o amintire cu jetul de lavă ce ţâşnea din Kalpana, Hawaii

Nu are toate ţiglele pe casă! Fotograful Eric Leifer, de 28 de ani, nu ezită să îşi pună viaţa în pericol atunci când vine vorba să facă o poză pentru eternitate. Recent, s-a dus până în buza vulcanului, în Hawaii.

Eric Leifer s-a născut în Anaheim, California, SUA. După ce şi-a terminat studiile s-a mutat în Hilo, Hawaii, şi a început să colaboreze cu postul de televiziune National Geographic. În ultimii ani şi-a câştigat renumele de cel mai nebun fotograf având în vedere că se cocoaţă pe stânci doar pentru a ajunge la buza vulcanului.

„Sunt temperaturi incredibile, dar acolo este aventura. Mulţi spun că dacă zăboveşti prea mult lângă vulcan ajungi friptură. Însă nu am exagerat niciodată. Sunt temperaturi de peste 50 de grade Celsius şi uneori simţi că îţi clocoteşte sângele în vene. Nu ai la dispoziţie mai mult de câteva secunde”, a xplicat Eric într-un interviu acordat recent.


    Temperaturile înregistrate  în această zonă depăşesc  50 de grade CelsiusFotografii: Photoland/Caters
Temperaturile înregistrate în această zonă depăşesc 50 de grade CelsiusFotografii: Photoland/Caters

Leifer nu cunoaşte cuvântul „acasă” pentru că petrece în medie 35 de zile în câte o zonă incitantă a planetei fotografiind ciudăţenii. Însă americanul spune că nu cocoţatul pe vulcani îl solicită cel mai tare. „Am stat la temperaturi de minus 30 de grade Celsius în Alaska aşteptând cadrul perfect cu un urs polar. Am crezut atunci că rămân fără degete din cauza degerăturilor. Însă îmi place la nebunie ce fac şi nu o să mă dau înapoi niciodată de la nimic pentru a obţine fotografia perfectă”, a povestit Leifer, care nu este căsătorit şi logodnica lui împărtăşeşte aceeaşi pasiune ca el. Majoritatea expediţiilor la care participă sunt sponsorizate de diferite companii americane şi de organizaţii de salvare şi protejare a mediului înconjurător.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg