Ce dementă! Şi-a dat la închiriat fiica de patru ani pe post de sclavă sexuală

simeon stalpnicul png
Sara câştiga peste 5.000 de euro pe lună din videochat

Asta chiar că le întrece pe toate! Elveţianca Sara, de 31 de ani, din St. Gallen, Elveţia, a fost arestată recent după ce poliţiştii au descoperit că femeia care făcea videochat şi-a scos fiica de patru ani la închiriat. Ea a semnat un contract online cu neamţul Frank Heitmueller, de 53 de ani, care a comandat pe bani frumoşi perversiuni cu minorul.

Sara era până recent o vedetă pe reţetele de videochat europene. După ce a născut Sara a luat în greutate şi asta a făcut-o extrem de căutată de bărbaţii care voiau să o admire în timp ce lepăda hainele de pe ea. Femeia câştiga în medie 5.000-6.000 de euro pe lună de pe urma acestei meserii. Recent, Sara s-a îndrăgostit de neamţul Frank Heitmueller, de 53 de ani, care i-a cerut să semneze un contract prin care Sara se obliga să facă striptease şi să mimeze acte sexuale cu fiica ei de patru ani.

Neamţul privea în tot acest timp spectacolul de la el de acasă, din Germania. Contractul prin care tânăra îşi închiria fiica şi pe ea însăşi suna în felul următor: „Îţi dau trupul meu, mintea şi sufletul şi confirm din acest moment că sunt obiectul şi proprietatea lui. O voi include în acest pachet de servicii pe care i le ofer şi pe fiica mea”. Poliţiştii au descoperit şocaţi înregistrări îngrozitoare de abuz asupra fetei, pe care neamţul o numea „micuţa scroafă”. În filmele XXX, Sara îşi mângâie lasciv progenitura executând cu sfinţenie ordinele primite de la Frank. În video, ea foloseşte inclusiv jucării sexuale care o rănesc pe copilă. Poliţia a fost sesizată de soţia lui Heitmueller care a descoperit înregistrările stocate în computerul soţului. Sara I. va fi judecată de perversiuni asupra unui minor, va fi decăzută din drepturile parentale şi riscă până la trei ani şi şase luni de închisoare, Frank va fi închis 5 ani. Copilul a fost dat în grija asistenţilor sociali şi după pronunţarea sentiţei va fi dat spre adopţie.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Mircea Badea jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg