Ce este important să faceţi imediat după partida de sex


    După partida de sex ar trebui să petreceţi cam o jumătate de oră împreună îmbrăţişaţifoto:123RF
După partida de sex ar trebui să petreceţi cam o jumătate de oră împreună îmbrăţişaţifoto:123RF

Femeilor le-a luat întotdeauna mai mult decât bărbaţilor să coboare de pe culmile excitaţiei sexuale. De fapt, undele cerebrale din creierul unei femei au nevoie cam de o oră pentru a reveni la „normal”. Prin urmare, perioada post-orgasm este importantă mai ales la femeie, iar partenerul ei ar trebui să ţină minte acest lucru.

Bărbatul nu trebuie să se retragă imediat(decât dacă poartă prezervativ). Retragerea îi poate părea femeii ca o abandonare. Cu toate acestea, reprezentantul sexului puternic nu ar trebui să cedeze acestei nevoi decât dacă şi partenera vrea acelaşi lucru. În acest caz, ar trebui să dormiţi îmbrăţişaţi.

O a doua reacţie a bărbatului este să stea treaz, dar de unul singur. Dacă ţi se întâmplă acest lucru, atunci mai mult ca sigur ceva nu merge în relaţie.

“Reacţia bărbatului depinde foarte mult de nivelul hormonal de dinainte de sex şi de ce se întâmplă cu acest nivel în timpul şi după partida de sex”, a spus Paul Jenner în cartea sa “Sex ca la carte”.

Ce se poate face pentru a-l ajuta pe bărbat să coboare de pe culmile excitaţiei sexuale la fel de încet ca şi femeia. Muzica poate juca un rol foarte important. Acţionează asupra aceloraşi părţi ale creierului ca şi sexul: înhibă activitatea amigdalei, asociată cu emoţiile negative şi stimulează structurile responsabile cu recompensa. Cu alte cuvinte, muzica potrivită vă va ajuta să prelungiţi acel sentiment de extaz.

Este plăcut să beţi ceva împreună(poate din acelaşi pahar) şi să mâncaţi un pic, cum ar fi nuci sau fructe(preparate şi aduse în dormitor înainte). Puteţi să faceţi lucruri sexy, cum ar fi să treceţi băutura în gura celuilalt, sărutându-vă.

Bărbatul ar trebui să continue să fie alături de partenera sa. După partida de sex ar trebui să petreceţi cam o jumătate de oră împreună îmbrăţişaţi. Să faceţi dragoste ar trebui să fie o experienţă minunată. Şi ar trebui să vreţi să rămâneţi în acea lume magică pentru cât mai mult timp.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg