Ce este sadomasochismul?

Ultima actualizare:

    Ce este sadomasochismul? o practică sexuală dusă la extrem, iar plăcerea sexuală este obţinută prin durereFoto: Click!
Ce este sadomasochismul? o practică sexuală dusă la extrem, iar plăcerea sexuală este obţinută prin durereFoto: Click!

Sadomasochismul poate fi greu de înţeles pentru foarte multă lume, însă este foarte important de reţinut faptul că nu reprezintă o formă de abuz. Ce este sadomasochismul? O practică sexuală ieşită din comun experimentată de persoanele care adoră sexul dus la extrem.

Click! Îţi răspunde la întrebare,” Ce este sadomasochismul”?

Ce este sadomasochismul? Definiţie

Obţinerea unei plăceri sexuale prin intermediul suferinţei fizice sau morale. Putem vorbi despre sadomasochism atunci când unul dintre parteneri îşi exprimă dorinţa prin supunere(masochism), iar celălalt şi-o satisface prin dominare(sadism).

Ce este sadomasochismul? Ce spun psihologii

Sexologii, medicii, psihiatrii şi psihologii se întreabă cât de normal e sado-masochismul sau dacă reprezintă o practică pe care ar trebui să încerce s-o elimine. Specialiştii le caută explicaţia undeva în creier, dar nu s-au pus de acord dacă perversiunile sexuale bizare reprezintă o boală psihică sau un tărâm erotic interzis celor neiniţiaţi. Nu se poate spune cu exactitate dacă unii oameni sunt bolnavi de sex ori au numai o fantezie ieşită din comun.

Nici măcar specialiştii nu se pot descurca în multitudinea de fetişuri, practici sadomasochiste şi alte ciudăţenii sexuale. Ce este sadomasochismul? Unii afirmă că e vorba, cu siguranţă, despre comportamente deviante, dar alţii nu iau în seamă eventuală componentă patologică.

E adevărat că specialiştii se întreabă de ce, la ce bun toate aceste perversiuni bizare, cui îi foloseşte  şi în ce fel. Un celebru sexolog american afirmă că este imposibil de găsit o singură cauză a acestui comportament deviant. Faptul că cineva are interese sau plăceri sexuale neobişnuite nu-i de ajuns pentru a spune că este un pervers ciudat.

Ce este masochismul? Personalităţi care l-au practicat

David Carradine

Un cunoscut actor american, celebru pentru rolurile din „ Kung Fu” şi „Kill Bill” a decedat în urma unui „accident autoerotic”. Starul era pasionat de sadomasochism şi orgii sexuale. A fost găsit mort într-o cameră de hotel din capitalaThailandei într-o ipostază şocantă. David Carradine se afla într-un dulap dezbrăcat complet, o sfoară era prinsă în jurul gâtului şi o alta în jurul organelor genitale. Ambele erau legate una de cealaltă şi prinse de dulap.

Angelina Jolie

Una dintre cele mai apreciate actriţe americane care a jucat în filmul " Domnul şi Doamna Smith" alături de soţul ei marele actor Brad Pitt, ar fi practicat sadomasochismul în perioada în care a fost căsătorită cu Bob Thornton. Publicaţia americană Naţional Enquirer a publicat câteva fotografii în care actriţa era legată şi peste sâni avea bandă izolatoare. Mai apare într-un filmuleţ în care scenele de sex sunt halucinante, se pot vedea câteva reprize sado-maso, în timpul cărora Angelina Joli se taie cu un cuţit.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels