Ce este un strap-on şi cum arată această jucărie sexuală

27 septembrie 2015
article img
Ce este un strap-on şi ce rol are? O metodă deosebită de a condimenta viaţa sexualăFoto: Hepta

Rolul jucăriilor sexuale este unul destul de important atunci când vreți să aduceți un plus în viața voastă sexuală. Fie că le folosiți separat sau împreună, acestea sunt pe toate gusturile. În continuare vă spunem ce este un strap-on şi cum arată această jucărie sexuală.

Această jucărie sexuală este perfectă pentru sexul între fete sau pentru cuplurile care vor să-și mai condimenteze puțin viața sexuală. Ce este un strap-on? Este un accesoriu erotic special pentru persoanele nonconformiste care doresc să experimenteze senzații incitante.

Ce este un strap-on? Un penis artificial prins de o centură

Este o jucărie sexuală inedită sub forma unui dildo atașat de un fel de ham și confecționat din plastic sau silicon. Femeia cu un strap-on poate penetra un bărbat anal și o altă femeie vaginal sau anal. Are o varietate de culori și forme și poate fi folosit atât de femei cât și de bărbați. Acest accesoriu sexual nu este neapărat pentru penetrare, ci pentru multe feluri de alte jocuri sexuale.

article img
Iată ce este un strap-on şi cum funcţionează!Foto: 123RF

Există și bărbați care adoră să le fie stimulat anusul în timpul partidelor de sex, iar dacă plăcerile lui sunt suficient de îndrăznețe, poți încerca să-l satisfaci folosind un strap-on. Deși puține persoane au curaj să-și dezvăluie dorințele pentru stimularea anală, femeile nu ar trebui să se simtă ciudat din cauza unor astfel de fantezii. Dacă amândoi partenerii sunt de acord, această experiență poate fi extrem de plăcută. Ce este un strap-on? Este un accesoriu erotic pe care femeile îl pot folosi în timpul partidelor de sex pentru a-și satisface iubiții anal. Înainte de toate trebuie să-i lubrifiați anusul partenerului cu salivă sau cu un lubrifiant pe bază de apă și să-l stimulați cu degetul. Faceți această manevră foarte încet, astfel încât anusul să se relaxeze. Începeți apoi să-l stimulați cu strap-on-ul încet și delicat, iar când va fi complet excitat începeți să îl penetrați.

Ce este un strap-on? O jucărie sexuală pentru el

Nu întotdeauna bărbații au chef să facă sex cu partenerele de viață, fie că sunt obosiți sau au alte probleme. În această situație strap-on-ul este soluția ideală. Poate să poarte cu succes un asemenea accesoriu introducându-și penisul într-un compartiment special aflat sub vibratorul atașat strap-on-ului. Femeia nu va simți un simplu vibrator, ci și corpul partenerului, ceea ce îi va da senzația apropiată unui act sexual real. Ce este un strap-on? O jucărie ce o va putea aduce pe femeie la orgasm.