Ce importanță au literele din prenumele nostru (partea IV)

Continuarea articolulului cu studiul literelor de la J la N, Onomanția este tehnica interpretativă a etimologiei și valorii simbolice a numelor, ea extinzându-se asupra literelor care compun prenumele. Onomanția implică analiza etimologiei, valorii simbolice a prenumelui și chiar a sonorității acestuia.

litere freepik jpg

Litera J Dacă prenumele tău începe cu litera J, atunci ești o persoană veselă și energică. Pentru tine distracția este pe primul loc și ai nevoie în viața ta de oameni la fel de plini de energie ca tine. Compromisurile nu au ce căuta în viața ta, mai ales când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat. În general ești o femeie hotărâtă și puternică. Defectul tău principal este nervozitatea.

Litera J – literă mentală – Are calităţi de lider dar nu e la fel de sigur cum pare să fie şi de cele mai multe ori are nevoie de sprijin.Priviţi baza curbată a literei. Are un puternic simţ al propriului „eu” şi preferă acţiunea  şi nu statul pe margine. Dacă procedează cu precauţie, poate culege roadele ambiţiei sale.

Dacă ultima literă este a prenumelui tău este J–Ai o sensibilitate deosebită și viitorul este o sursă constantă de îngrijorare pentru tine. Te înspăimântă ceea ce nu poți prevedea și urăști nesiguranța. Deși ești extrem de competentă, această atitudine îți poate aduce amânări și pierderi în finalizarea proiectelor, a obiectivelor și a țelurilor tale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net