Ce îşi doresc bărbaţii de la femei atunci când fac sex? Află ce îi satisface cu adevărat

21 septembrie 2018
article img
Iubitul tău, la fel ca oricare alt bărbat, îşi doreşte să experimenteze şi amorul în alte locuri decât clasicul dormitorfoto: 123RF

Sexul în acelaşi dormitor, în acelaşi pat, în acelaşi decor, cu aceeaşi femeie poate deveni plictisitor pentru un bărbat la un moment dat. De aceea, este bine să încerci din când în când să schimbi ceva în relaţia voastră intimă, să vii cu idei năstruşnice, să fii mai spontană.

Chiar dacă nu îţi spune în faţă, să ştii că iubitul tău, la fel ca oricare alt reprezentant al sexului puternic, îşi doreşte să experimenteze şi amorul în alte locuri decât clasicul dormitor. Aşadar, scoate mai des sexul din dormitor şi mută-l pe fotoliul confortabil din living, pe masa din bucătărie, în cabina de duş sau, de ce nu, scoate-l din casă. Propune-i să faceţi dragoste în maşină, într-o cabină de probă sau într-o clădire dezafectată.

Cu siguranţă partenerul de viaţă va fi încântat de iniţiativa ta şi va aprecia că i-ai citit gândurile şi că nu a fost nevoit să vină el cu propuneri obraznice.