Ce jocuri va jucati cand erati mici? Top jocuri pe PC preferate din toate timpurile

simeon stalpnicul png

Jocurile copilăriei, în ciuda vechimii lor și a graficii depășite, ne impresionează chiar și în ziua de azi, scrie playtech.ro

Jocurile copilăriei pe PC sunt, fără îndoială, titlurile de care ne aducem aminte cu cea mai mare plăcere, iar în acest articol am vrut să includem doar câteva dintre cele care ne-au impresionat cu mulți ani în urmă. Lista conține doar jocuri pe PC, astfel că nu am luat în considerare titlurile disponibile în exclusivitate pe console.

Inițial, ne doream ca lista să inclusă doar jocurile copilăriei care încă mai pot fi achiziționate cu ușurință în mod legal, dar nostalgia ne-a obligat să introducem și un titlu care pare a fi extrem de greu de achiziționat în mod legal în ziua de azi.

Începem lista cu unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Apărut în anul 1999, Unreal Tournament a redefinit genul shooter, beneficiind de o grafică așa cum nu mai fusese întâlnită la acea vreme, un gameplay care te ținea încordat în permanență și o listă de feature-uri care l-a transformat într-unul dintre preferatele gamerilor profesioniști. Jocul se pare că va fi refăcut în curând, însă nu știm exact când va apăra pe piață următoare versiune.

Vezi AICI TOP-ul integral

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Mireasa FOTO Shutterstock jpg
Nicolcae Ciuca si Marcel Ciolacu la funeraliile lui Shinzo Abe FOTO Guvernul jpg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg