Ce le place şi ce nu femeilor la sexul anal


     În timp ce unor femei numai gândul la sexul anal le provoacă repulsie, altora le place chiar foarte multfoto:123RF
În timp ce unor femei numai gândul la sexul anal le provoacă repulsie, altora le place chiar foarte multfoto:123RF

Sexul anal provoacă senzaţii diferite, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Este un subiect tabu, neconvenţional, obraznic şi îndrăzneţ.

În timp ce unor femei numai gândul la sexul anal le provoacă repulsie, altora le place chiar foarte mult. Iată de ce unele reprezentante ale sexului frumos adoră această practică, în timp ce altele nu.

Sunt femei care spun că sexul anal le dă senzaţii absolut incredibile. Ele simt o plăcere intensă, adâncă, întocmai ca o combinaţie intre orgasmul vaginal şi cel clitoridian. Dacă penetrarea anală este însoţită şi de stimularea vaginală, orgasmul anal este mai mult decât posibil.

Este obraznic. Oricărui cuplu îi place să-şi condimenteze viaţa sexuală, iar sexul anal este o obţiune foarte interesată. Este ceva nou, periculos şi incitant. În plus, această practică transformă partenerii în complici, fiind un lucru absolut intim, ce rămâne un secret pe care doar ei îl ştiu.

Ce nu le place

Sexul anal nu este tocmai uşor de pus în practică, mai ales pentru prima oară. Pe lângă durerea provocată, acesta poate induce şi nelinişte, frisoane, tensiune între parteneri. Iar dacă femeia nu este excitată îndeajuns şi dacă nu primeşte destul de multă atenţie, sexul anal poate fi o experienţă urâtă.

Nu este igienic. Să recunoaştem, anusul nu este zona corpului pe care femeile şi-ar dori să o exploreze împreună cu partenerii lor. Mai ales după eforturile numeroase pe care le fac pentru a arăta bine, îngrijite şi pentru a mirosi frumos. Iar sexul anal poate să distrugă foarte uşor această imagine.

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg