Ce lenjerie intimă poartă femeile și bărbaților nu le place

Ultima actualizare:

    Lenjeria intimă poate fi o adevărată obsesie pentru bărbaţi, dar poate fi şi un motiv serios pentru a-şi pierde dorinţa de a mai face sex dacă nu este pe placul lorfoto: 123RF
Lenjeria intimă poate fi o adevărată obsesie pentru bărbaţi, dar poate fi şi un motiv serios pentru a-şi pierde dorinţa de a mai face sex dacă nu este pe placul lorfoto: 123RF

Lenjeria intimă este extrem de importantă mai ales atunci când vrei să împresionezi în dormitor. Aceasta poate fi o adevărată obsesie pentru bărbaţi, dar poate fi şi un motiv serios pentru a-şi pierde dorinţa de a mai face sex dacă nu este pe placul lor.

Simpla îmbrăcare a unei lenjerii intime nu este suficientă pentru a stârni interesul pentru sex al bărbatului. Ea trebuie aleasă şi în funcţie de gustul partenerului de viaţă pentru a-i stimula imaginaţia şi de ce nu, să o facă pe reprezentanta sexului frumos să se simtă mai atrăgătoare şi dorită. În articolul de mai jos, veți afla ce lenjerie intimă poartă femeile și nu este pe placul bărbaților.

1. Chiloţii şi sutienele din bumbac

Se pare că acest tip de material nu este printre preferințele bărbaţilor când vorbim despre lenjerii intime. Din punctul lor de vedere acest gen de material sugerează ceva ieftin, lipsit de pretenţii şi din acest motiv sunt considerate lenjerii intime care nu sunt pe placul bărbaților. Femeile, de regulă, o poartă pe durata zilei pentru că este confortabilă şi pentru că le face să se simtă bine, dar asta nu înseamnă că este şi pe gustul reprezentanților sexului puternic.

2. Chiloții cu croială complicată

Cele mai multe femei cred că piesele de lenjerie intimă complexe cu o croială mai complicată inspirate din filmele pentru adulţi sunt pe placul bărbaţilor şi îi vor pune pe jar. Puţin sunt cei care le adoră, însă cei mai mulţi bărbaţi nu le agreează fiindcă nu au răbdare să caute sau să ghicească felul în care se deschid sau se dau jos aceste lenjerii intime. Cele cu croială complicată sunt lenjerii intime pe care bărbaţii le urăsc mai ales atunci când sunt foarte excitaţi şi se grăbesc să facă sex.

3. Chiloţii cu talia înaltă

Primul lucru la care se gândesc bărbaţii când văd acest gen de lenjerie intimă este că aparţine unei femei prea serioase, autoritară, care nu prea ştie de glumă. Din acest motiv, chilotul cu talia înaltă nu este pe placul bărbaților.

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net