Ce lenjerie intimă poartă femeile și bărbaților nu le place


    Lenjeria intimă poate fi o adevărată obsesie pentru bărbaţi, dar poate fi şi un motiv serios pentru a-şi pierde dorinţa de a mai face sex dacă nu este pe placul lorfoto: 123RF
Lenjeria intimă poate fi o adevărată obsesie pentru bărbaţi, dar poate fi şi un motiv serios pentru a-şi pierde dorinţa de a mai face sex dacă nu este pe placul lorfoto: 123RF

Lenjeria intimă este extrem de importantă mai ales atunci când vrei să împresionezi în dormitor. Aceasta poate fi o adevărată obsesie pentru bărbaţi, dar poate fi şi un motiv serios pentru a-şi pierde dorinţa de a mai face sex dacă nu este pe placul lor.

Simpla îmbrăcare a unei lenjerii intime nu este suficientă pentru a stârni interesul pentru sex al bărbatului. Ea trebuie aleasă şi în funcţie de gustul partenerului de viaţă pentru a-i stimula imaginaţia şi de ce nu, să o facă pe reprezentanta sexului frumos să se simtă mai atrăgătoare şi dorită. În articolul de mai jos, veți afla ce lenjerie intimă poartă femeile și nu este pe placul bărbaților.

1. Chiloţii şi sutienele din bumbac

Se pare că acest tip de material nu este printre preferințele bărbaţilor când vorbim despre lenjerii intime. Din punctul lor de vedere acest gen de material sugerează ceva ieftin, lipsit de pretenţii şi din acest motiv sunt considerate lenjerii intime care nu sunt pe placul bărbaților. Femeile, de regulă, o poartă pe durata zilei pentru că este confortabilă şi pentru că le face să se simtă bine, dar asta nu înseamnă că este şi pe gustul reprezentanților sexului puternic.

2. Chiloții cu croială complicată

Cele mai multe femei cred că piesele de lenjerie intimă complexe cu o croială mai complicată inspirate din filmele pentru adulţi sunt pe placul bărbaţilor şi îi vor pune pe jar. Puţin sunt cei care le adoră, însă cei mai mulţi bărbaţi nu le agreează fiindcă nu au răbdare să caute sau să ghicească felul în care se deschid sau se dau jos aceste lenjerii intime. Cele cu croială complicată sunt lenjerii intime pe care bărbaţii le urăsc mai ales atunci când sunt foarte excitaţi şi se grăbesc să facă sex.

3. Chiloţii cu talia înaltă

Primul lucru la care se gândesc bărbaţii când văd acest gen de lenjerie intimă este că aparţine unei femei prea serioase, autoritară, care nu prea ştie de glumă. Din acest motiv, chilotul cu talia înaltă nu este pe placul bărbaților.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
Ada Dumitru  jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg