Ce nebun! S-a îngropat de viu pentru că voia să devină zeu, dar l-a scos poliţia că altfel murea


    Deeraj Kharol a vrut să învie din mormânt după trei zile pentru a demonstra că e om sfânt, dar l-a scos spoliţia după opt ore
Deeraj Kharol a vrut să învie din mormânt după trei zile pentru a demonstra că e om sfânt, dar l-a scos spoliţia după opt ore

Uneori nebunia depăşeşte orice limită! Un indian care trăia pe lângă un templu din satul Karocho ka Kheda, din Rajasthan, s-a îngropat de viu pentru că voia să renască precum un zeu după opt ore. Din fericire, el a apucat să-i anunţe pe localnici de intenţia lui şi a fost scos la timp mai mult viu decât mort de poliţişti.

Ăsta da nebun! Deeraj Kharol este considerat un om sfânt în comunitatea de indieni tantrici din satul Karocho ka Kheda, din Rajasthan. După ce a petrecut mai mulţi ani în apropierea templului, Kharol a considerat că a păşit pe o nouă treaptă spiritual-existenţială. Aşa că şi-a pregătit „învierea ca Zeu”. El a organizat o precesiune de tip „samadhi” (înviere sau resuscitare miraculoasă). A pus mâna pe lopată şi şi-a săpat singur groapa. Sătenii au venit să acopere groapa cu pământ şi flori şi în loc să plece de lângă mormânt au rămas la căpătâiul lui Deeraj aşteptând miracolul. Au zăbovit timp de opt ore şi au înălţat rugăciuni pentru zeul care avea să îi protejeze după ce învingea moartea. Alţii, însă veniţi din alte sate, au fost mai sceptici. Aşa că au început să se panicheze pentru că „sfântul” le spusese că intenţionează să stea acolo timp de trei zile şi trei nopţi.

„Zeul” scos cu poliţia din momânt

Un grup de bărbaţi a părăsit mulţimea de evlavioşi de lângă mormânt şi s-a repezit la secţia de poliţie din satul Karoco ka Kheda. Şeful postului de poliţie, ofiţerul Mansingh Dev a strâns echipa de intervenţie şi s-a deplasat în grabă la faţa locului. Deeraj Kharol s-a îngropat marţi la ora 2.00 noaptea şi a fost scos la orele amiezii. Însă când să sape să îl scoată, sătenii credincioşi au sărit pe poliţişti spunându-le „să nu intervină că se supără sfântul”. După lungi tratative cu înţelepţii satului, poliţiştii au primit permisiunea de a interveni. Conform Times of India, Mansingh Dev risca să fie linşat de săteni dacă făcea vreo mişcare fără voia înţelepţilor.

Bărbatul îngropat, scos mai mult mort decât viu

Când l-au scos din mormânt, Deeraj Kharol era mai mult mort decât viu. Ţărâna îi intrase în ochi, urechi şi îi astupase căile respiratorii. A fost dus de urgenţă la un spital din apropiere şi a respirat cu ajutorul aparatelor timp de câteva zile. Şi-a revenit însă abia după aproape două zile. Conform legii, „sfântul” nu poate fi acuzat de tentativă de sinucidere şi nici sătenii că au participat la o crimă. Şi asta pentru că toate persoanele implicate au făcut procesiunea „samadhi” (înviere sau resuscitare miraculoasă) convinse fiind de precepte religioase.

Citeşte şi:

Miracol! Băiatul de 13 ani a revenit la viaţă după ce părinţii semnaseră să-i doneze organele

Ce nebun! Şi-a aruncat copilul de pe casă

După ce şi-a revenit în simţiri, Deeraj Kharol le-a explicat poliţiştilor că a făcut „samadhi” după ce a avut o revelaţie într-un vis. El a susţinut că zeii l-au chemat lângă ei şi că i-au explicat „calea”. El a cerut să fie iertaţi toţi sătenii care au pus pământ pe el pentru că nu s-au făcut vinovaţi de nimic respectându-i dorinţa.

Ce este tantrismul?

Tantrismul nu este o religie nouă, aşa cum este considerat budismul. Ci mai degrabă o serie de practici, tradiţii şi obiceiuri care pregătesc omul pentru o evoluţie spirituală. Tantrismul este termenul generic acordat mai multor secte şi comunităţi religioase din India. Acest curent religios a apărut ca reacţie dogmatică de tip hindus la brahmanism. A devenit extrem de popular pentru că foloseşte multe elemente populare străvechi indiene.

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg